ye-logo.v1.2

«Голос країни»: в онлайн-відборі #другийшанс змагається вокалістка з Хмельниччини

Культура 5278
Онлайн-голосування триватиме до 6-го квітня
Онлайн-голосування триватиме до 6-го квітня . Фото: Інстаграм-сторінки Яни Загоруйко

Голосування за дівчину з Волочиська триватиме протягом кількох днів.

Вперше в історії проекту «Голос країни» вокалістам дають ще одну можливість стати частиною проекту. Усі, хто не зміг пройти далі в проекті, або взагалі раніше не брав участі в кастингах «Голосу», можуть спробувати свою удачу в новому вокальному онлайн-відборі #другийшанс.

Згідно умов онлайн-відбору, учасники мали записати свій спів на відео та опублікувати його в Instagram з відповідними хештегами. Відбір проходить у три етапи. Під час першого організатори відібрали ТОП-50 кращих голосів, вісім з них пройшли до наступного етапу. Серед «щасливчиків», яких обрали «онлайн-тренери» – 21-річна дівчина з Волочиська Яна Загоруйко. Юна співачка потрапила у команду учасника 6-го сезону «Голосу країни», співака «LAUD».

На третьому етапі учасники попереднього відбору зійшлися в онлайн-двобоях. Яна Загоруйко заспівала пісню Jonas Blue «Perfect Strangers» разом з Марією Житніковою. Переможця двобою мають обрати телеглядачі. Онлайн-голосування за дівчат триватиме до 6-го квітня на сторінці «Голосу країни» у Фейсбук.

Сайту «Є» Яна Загоруйко розповіла, що можливість взяти участь в онлайн-двобоях для неї стала приємним сюрпризом. «Минулого літа я приходила на кастинг «Голосу країни», але не пройшла відбір. Як зараз я потрапила в 50-кращих, до сих пір не розумію. Адже не викладала відео з потрібним хештегом. Були відео, які я виставляла раніше, і якимось чином завдяки ним я певно пройшла», - говорить співачка.

Дівчина зізнається, зараз в першу чергу намагається реалізувати себе, як вокалістка. Заради цього нещодавно переїхала жити до Києва. Тому перемога в онлайн- відборі для неї має велике значення. Адже переможець відбору #другийшанс автоматично стане учасником сліпих прослуховувань ювілейного десятого сезону «Голосу країни».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую