ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 27 травня - 2 червня

Культура 3201
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

В останні дні весни у Хмельницькому запланувли кілька яскравих вистав і концертів. Не обійдеться без корисних тренінгів, лекцій та презентацій книг.

У четвер в місті вчергове пройде Парад близнят, в п'ятницю до нас приїде команда "Дизель-шоу". На вихідних молодь кличуть на міський пікнік.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. Виставка "Made in Ukraine. Витинанка" триває в галереї «квARTира». У Хмельницькому обласному художньому музеї демонструють міжнародну виставку живопису "Ідентифікація". Виставка Артура Горшаріка “Форма кольору” і виставка «Точка зору» діє в Арт-центрі "Mасло".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (27 травня)

Вистава "Майстер і Маргарита"

"Майстер і Маргарита" уже роками зачаровує своїх глядачів. Жива гра, музика, постановка створюють неперевершене видовище. У ролі Маргарити - народна артистка України Ольга Сумська.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60.

Вартість: 200-400 гривень

Вівторок (28 травня)

Фото: facebook.com

Презентація збірки поезій Ольги Саліпи "Територія жінки"

До збірки увійшла майже сотня віршів, всі вони написані у 2017-2018 роках. Книжка має 5 розділів, кожен з них – «кімната» на території жінки: в її домівці та душі. Кожен має різні емоції.

Коли: 17:00

Де: Міська центральна бiблioтека, вул. Подільська, 78

Вартість: безкоштовно

Середа (29 травня)

Фото: facebook.com

 Прем’єра комедії «Ревізор»

У «Ревізорі», - згадував Гоголь згодом, я зважився зібрати в одну купу все дурне в Росії, яке я тоді знав, всі несправедливості, які робляться в тих місцях і в тих випадках, де найбільше потрібно від людини справедливості, і за одним разом посміятися над всім».

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 80-150 гривень

Четвер (30 травня)

Фото: з архіву редакції

Парад близнят

З нагоди Міжнародного Дня захисту дітей, в обласному центрі вже увосьме відбувся парад близнят та двійнят.

Коли: 10:30

Де: ТЦ "Дитячий світ", вул. Кам'янецька, 19

Вартість: безкоштовно

Інтернет-екшн «Свято онлайн»

У своїй п‘єсі авторка намагалася проаналізувати, чому діти хочуть зв‘язати своє життя з такими групами, що їх спонукає жити у віртуальній реальності, де кордон між нею і справжнім життям.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-100 гривень

Концерт органної та камерної музики

Участь беруть заслужені артисти України: Наталія Молдован (орган), Ольга Малик (скрипка), лауреат міжнародних конкурсів Анна Попова (меццо-сопрано).

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 60-70 гривень

П'ятниця (31 травня)

Концерт "ДИЗЕЛЬ-ШОУ"

«Дизель-Шоу» - це найкраща гумористична програма, яка вже третій сезон виходить на телеканалі ICTV. За цей час програма отримала не тільки визнання численних глядачів, а й високу оцінку критиків.

Коли: 20:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість квитків: 180-560 гривень

SPEED Dating #DateMeToLove

Дарують молоді нову, прекрасну можливість вже не в ресторані, а в затишній атмосфері "Молодіжного центру" познайомитися із цікавими людьми, знайти дружбу, а можливо і вічне кохання, хто зна...
Окрім нових знайомств, учасників чекають не тільки подарунки від партнерів, але й повноцінна музична акустично - романтична програма.

Коли: 17:30

Де: Молодіжний Центр, вул.Кам'янецька, 63

Вартість: безкоштовно

Зустріч "Дитячий садок. Адаптація. Очікування та реалії"

Зустріч для батьків, психологів, вихователів і усіх, кому цікаве психічне здоров'я дітей. Ви помічали, що для багатьох дітей розчарування, садочком настає швидше ніж можна собі уявлали? Які пояснення, зазвичай, дають цьому батьки? 

Коли: 17:00

Де: Подільський Тренінговий центр, вул. Соборна, 1

Субота (1 червня)

 

Фото: з архіву редакції

Міський пікнік для молоді

«Буде дуже багато активностей, веселих ігор. Облаштуємо спортивні локації, організуємо флешмоби. Обов’язково – багато приємного спілкування. Традиційно для пікніка насмажимо сардельок, - говорить голова правління «Молодь за краще майбутнє» Леся Романюк. – Хочемо просто створити якісний тверезий відпочинок для молоді».

Коли: 14:00

Де: Молодіжний парк

Вартість: 30 гривень

Fitness City. Шейпінг з Іщенко Тетяною

Шейпінг від Тетяни Іщенко з Хмельницького Клубу "Літіум". Запрошують прихильників та усіх зацікавлених осіб. Рекомендація учасникам. При собі бажано мати пляшку питної води, зручний одяг та гарний настрій.

Коли: 10:00

Де: Стадіон "Поділля", вул. Проскурівська, 83/1

Вартість: безкоштовно

Дитяче свято «Ключ від літа – Книга!»

На вулиці, біля центральної бібліотеки відбудеться презентація заходів, які триватимуть на бібліотечних майданчиках впродовж літа. Майданчики працюють у нашому місті щороку і вже здобули популярність серед маленьких хмельничан.

Коли: 10:00

Де: Хмельницька міська центральна бібліотека, вул. Подільська, 78

Вартість: безкоштовно

Неділя (2 червня)

Лекція Ірени Карпи «Червона помада..." та презентація книги

Ірена Карпа — Письменниця, телеведуча і культурний дипломат України у Франції (перша секретарка з питань культури посольства України у Франції) представить лекцію «Червона помада або чи можна відчувати себе парижанкою, якщо ти не народилася в Парижі», а також детально розповість:
Чи можна переїхати в іншу країну в дорослому віці з дітьми, і відчувати себе як вдома? Що робити, щоб не бути туристом з селф-палицею? Як стати парижанкою за кілька годин?

Коли: 11:00

Де: Бізнес-центр PARUS, вул. Степана Бандери, 1/1.

Вартість: 260-510 гривень

Майстер-клас для мами і підлітка «Краса в деталях»

У нашому сучасному світі все більше спа-салонів, косметологічних кабінетів та, навіть, пластичних клінік, які, в принципі, мають зробити жінок, дівчат, тай хлопців щасливими. Але, все більше штучної краси, пластмасових посмішок і скляних очей. Усе менше натуральності в вигляді, щастя в очах і спокою в душі. А все починається з дому, з дитинства. Все починається з мами. З її лагідних рук, ніжного поцілунку і доречної поради, з її підтримки і з її віри в тебе, в твої сили.

Коли: 15:00

Де: Вул.Інститутська, 21/2

Вартість: 650 гривень грн за двох

Звітно-випускний концерт дитячої студії "Козаки Поділля"

У концерті також бере участь Оркестр ансамблю. Головний балетмейстер ансамблю та керівник студії - Заслужений артист України Сергій Качуринець. Диригент оркестру - Олександр Якубов. Балетмейстер студії - Олег Капелюх. Концертмейстер - Ярослав Камінський. Концерт у підтримку важкохворої Рудницької Інни Валеріївни. Діагноз: лімфома 4 стадії.

Коли: 16:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: безкоштовно

Ретро-вечірка "Для тих, кому за..."

Розпочинається сезон ретро-вечірок. До участі запрошують усіх охочих.

Коли: 17:00

Де: Сквер ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую