ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 17-23 червня

Культура 3659
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші. Фото: ілюстративне Depositphotos

Програма заходів.

Цього тижня у Молодіжному парку відбудеться Американський пікнік. Хмельничан розважатимуть музиканти з Америки, пройде кіно просто неба, традиційно на території парку розташується фудкорт.

Нова фотовиставка цього четверга відкриється у музеї-студії фотомистецтва. У Молодіжному центрі пройдуть безкоштовні танцювальні майстер-класи. Не обійдеться без корисних лекцій і тренінгів.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї триває виставка "Миколаїв Арт Пром. Частинка Півдня", відкрили пересувну виставку аборигенного мистецтва «Старі Майстри». Виставка пухнастиків та африканських равликів діє в ЦУМі.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Вівторок (18 червня)

Психологічна бізнес-гра для жінок "Ladys cash flow"

Гра - це дзеркало ваших відносин з грошима, можливостями та самореалізацією в житті. Гра дає відповідь: як використовувати можливості в своєму житті на 100%; як покращити свої відносини з грошима; як заробляти гроші по-жіночому; які звички та установки зупиняють вас в вашому розвитку та на шляху до фінансового процвітання.

Коли: 18:30

Де: Вул. Гагаріна, 5

Вартість: 350 гривень

Середа (19 червня)

У Хмельницькому презентували книгу про «кімнати» жіночої душі

Фото: з архіву редакції

Презентація збірки «Територія жінки»

Жінка незбагненна у самій своїй суті, а тим паче її душа, яка має свої межі, закутки і території. Душа жінки — як дім із великими вікнами, мереживними фіранками, солодкими ароматами, широким ліжком, круглим столом для гостей. Тут є де посмакувати солодким, поплакати, поговорити, прокинутися в обіймах коханого на зім’ятих уночі простирадлах. Територія жінки — її дім, її душа, внутрішній світ. У якийсь куточок вона пускає гостей легко, кудись — лише особливих, а десь залишається на самоті.

Коли: 18:30

Де: Книгарня "Є", Проскурівська,

Вартість: безкоштовно

Концерт «Simply The Best»

Концерт «Simply The Best» за участю оркестру та солістів театру муніципального хору Віктора Довбіуса відбудеться в театрі імені М. Старицького

Коли: 19:00

Де:м Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість квитків: 80-150 грн

Четвер (20 червня)

У  Хмельницькому відбудеться Американський пікнік

Фото: ілюстративне з архіву редакції

Американський пікнік

Розваги, ігри, speaking club, майстер-класи з приготування барбекю, кінопоказ просто неба виступи місцевих музичних гуртів та американського гурту Cisco & The Racecars.

Коли: 17:00

Де: Молодіжний парк

Вартість: безкоштовно

Виставка фотографій Ірини Роїк та Андрія Роїк

Запрошують на відкриття виставки спільного фотопроекту Ірини та Андрія Роїк. На виставці представлені фотороботи спільної творчості Ірини і Андрія Роїк, присвячені мистецтву балету і красі людського тіла. У зйомках брали участь артисти різних українських і європейських театрів, різних танцювальних шкіл і напрямків, від класичної школи російського балету, до сучасного танцю. Спільне в цього циклу фотографій одне - краса і легкість танцю, підкресленого красою природи. А також глибина емоцій, які автори з надією на розуміння представляють на суд глядача.

Коли: 16:00

Де: Хмельницький музей-студія фотомистецтва, вул. Проскурівська, 56

Вартість: безкоштовно

Танцювальні майстер-класи від "El Descanso"

Танцювальні майстер-класи з: сальси, бачати і кізомби, а також розважальні анімації. Для кого захід? Студентів, старшокласників.

Коли: 17:30

Де: Хмельницький Молодіжний Центр, вул.Кам'янецька 63

Вартість: безкоштовно

Концерт академічного ансамблю пісні і танцю "Козаки Поділля"

Усіх бажаючих запрошують на концерт академічного ансамблю пісні і танцю "Козаки Поділля". Художній керівник - Степан Дробіт. Концерт відбудеться у підтримку важкохворої Рудницької Інни Валеріївни. Діагноз: лімфома 4 стадії. 

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 60-70 гривень

 П'ятниця (21 червня)

Фото: з архіву редакції

Покладання вінків та квітів

Покладання вінків та квітів, приурочене до Дня Скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

Коли: 10:00

Де: Вічний вогонь

Вартість: безкоштовно

Вистава «Собака на сіні»

Комедія про кохання і соціальну нерівність, написана в ХVII столітті великим іспанцем Лопе де Вега. Аристократка Діана закохана в свого секретаря Теодоро і, щоб зв'язати з ним свою долю, змушена скласти йому нову біографію. Боротьба амбіцій, ревнощі з одного боку, з іншого - пристрасне бажання шанувальників Діани прибрати Теодоро зі свого шляху, приведуть до несподіваного фіналу.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-100 гривень

Субота (22 червня)

Київський професійний цирк "Олімп"

Вперше в Україні. Поєднання циркового шоу та магічних здібностей супергероїв. Більше 20 найскладніших трюків, а також справжній та живий трансформер Бамблбі. Разом з ним продемонструють свої здібності Капітан Америка та Супермен. Найнебеспечніший атракціон "Колесо Смерті". Всю виставу супроводжує ведуча лялька LOL.

Коли: 15:00, 18:00

Де: Парк імені М. Чекмана.

Вартість квитків: 99-200 грн

Практикум "Як створити тренінг "під ключ"

Результат, який ви отримаєте: 1. Зрозумієте з чого починається процес створення тренінгу. 2. Дізнаєтесь про основні необхідні елементи при конструюванні та розробці тренінгу. 3. Навчитесь створювати тренінг під конкретний запит чи ціль. 4. Отримаєте алгоритм підбору вправ, активностей та формування кожного блоку. 5. Розробите алгоритм власного тренінгу.

Коли: 9:30

Де: Вул. Гагаріна, 5

Вартість: базовий пакет - 550 гривень, стандартний пакет - 650 гривень

Неділя (23 червня)

Ретро-вечірка "Для тих, кому за..."

Розпочинається сезон ретро-вечірок. До участі запрошують усіх охочих.

Коли: 17:00

Де: Сквер ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую