ye-logo.v1.2

Головну ялинку Хмельницького прикрасять нові іграшки

Культура 1971
Крім ілюмінації, на ялинку повішають маже 500 прикрас
Крім ілюмінації, на ялинку повішають маже 500 прикрас. Фото: ілюстративне з архіву редакції

Торік її прикрашала лише новорічна ілюмінація.

Вчора, 25 листопада, управління культури та туризму Хмельницької міської ради уклало договір на придбання ялинкових прикрас. Така інформація з’явилась на порталі публічних закупівель «Prozorro».

Згідно з інформацією електронної закупівлі, 480 ялинкових прикрас коштують 54 тисяч 467 гривень і 4 копійки. Зокрема, головну ялинку, розташовану на вулиці Проскурівській поблизу кінотеатру імені Тараса Шевченка, прикрасять 336 пластикових кульок діаметром 15 сантиметрів і 144 кульки діаметром 20 сантиметрів. Їх колір — срібло, срібло з посипкою.

Міське управління їх придбало у фізичної особи-підприємця Ендельчука Ігоря Миколайовича, який зареєстрований у Тернопільській області.

«Торік новорічну ялинку на Різдвяному ярмарку прикрашала лише ілюмінація. Цього разу вирішили додати ялинкові іграшки, — розповідає начальник міського управління культури та туризму Артем Ромасюков. — Тому ми докупили 480 ялинкових прикрас. Ілюмінація залишається торішня, проте виглядатиме вона як нова, адже будуть запущені інші програми».

Також Артем Ромасюков зазначив, що наразі остаточна вартість святкування зимових свят у Хмельницькому поки невідома, адже частина послуг буде оплачуватися після їх надання. Загалом приблизна вартість відкриття Різдвяного ярмарку становить близько 100 тисяч гривень.

Як зазначається у системі «Clarity-project.info», ФОП Ендельчук Ігор Миколайович брав участь у кількох електронних закупівлях. Проте, крім нещодавнього договору з хмельницьким управлінням, він торік за понад 55 тисяч гривень продав «ялинку стовбурову» Побузькій селищній раді Кіровоградської області.

Нагадаємо, у Хмельницькому Різдвяний ярмарок, як і минулого року, урочисто відкриють першого грудня. Святкове містечко традиційно розташоване на вулиці Проскурівській поблизу кінотеатру імені Тараса Шевченка. Головну сцену змонтують ближче до вулиці Грушевського, аби її було краще видно із зони фудкорту. На відкритті Різдвяного ярмарку виступатимуть відомі хмельницькі виконавці та гурти.

Читайте також: На Ярмолинеччині малюнками та віршами Ліни Костенко прикрасили зупинку

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую