ye-logo.v1.2

На відкритті Різдвяного ярмарку ялинку запалюватимуть хмельницькі зірки

Культура 6233
Незабаром в Хмельницькому стартують передноворічні заходи
Незабаром в Хмельницькому стартують передноворічні заходи. Фото: автора

Різдвяний ярмарок працюватиме з першого грудня до дев'ятнадцятого січня.

Незабаром у Хмельницькому відкриють Різдвяний ярмарок. Як і минулого року, передноворічні заходи розпочнуться першого грудня. Святкове містечко традиційно розташують у центрі міста на майданчику перед кінотеатром Шевченка. Цього року на ярмарку побільшає торгових точок із смаколиками та сувенірами, будуть також нові святкові ілюмінації.

Дерев’яні будиночки і новорічну ялинку робітники почали встановлювати ще кілька днів тому. Як розповідає начальник управління культури і туризму Хмельницької міської ради Артем Ромасюков, розташування локацій у святковому містечку зміниться. «Аби збільшити простір, ми ставимо сцену ближче до вулиці Грушевського. Тепер з зони фудкорту буде видно головну сцену. Розміщення будинків теж буде по-іншому. Люди, які відпочиватимуть на фудкорті, не будуть відірвані від сцени», - говорить він.

На відкритті Різдвяного ярмарку у Хмельницькому влаштують зимове шоу. Цьогоріч першого грудня новорічну ялинку запалюватимуть хмельницькі зірки.

«На початку програми запланована невелика театралізація, де ми засвітимо вогні ялинки і святкової ілюмінації,а потім буде великий концерт. Вперше на одній сцені ми збираємо майже усіх хмельницьких зірок – це будуть фронтмени відомих гуртів Мотор’ролла, Станза, Зворотня дія, приїде Марина Круть, будуть хмельницькі музиканти: Віктор Шайда, Марина Українець, Інна Гласова, солісти естрадно-духового оркестру, - зазначає Артем Євгенович. - Буде й певна родзинка – у фіналі заходу першого грудня, а також на Миколая і на Різдво ми презентуватимемо нову пісню про Хмельницький, написану нашими артистами. Під час відкриття ярмарку пісню буде презентувати Сергій Присяжний, а всі учасники концерту будуть її виконувати».

Вже цієї неділі засяють вогні головної ялинки міста
Різдвяний ярмарок працюватиме по 20 січня

У кожні вихідні та святкові дні на головній сцені Різдвяного ярмарку вируватимуть тематичні заходи. Починатися у вихідні вони будуть о 17-ій годині. З 19-го грудня запрацює гостина святого Миколая. А з 20-го грудня до 9-го січня Миколай буде в своєму будиночку зустрічатися з маленькими хмельничанами.

«На Андріївські вечорниці буде театралізоване дійство і батл діджеїв. Робимо мікс традиційного святкування з сучасним. До святого Миколая 19 грудня цьогоріч в Хмельницький приїдуть його друзі з різних країн, казкові персонажі, які виконують такі ж функції, як і наш святий Миколай», - додає Артем Ромасюков.

У новорічну ніч свято розпочнеться о 23-ій годині 31 грудня. Охочі хмельничани зможуть зустріти Новий рік 2020 просто на Різдвяному ярмарку.

На Різдво, 8 січня, запланували Парад вертепів. Минулого року в Хмельницькому він відбувся вперше й організатори його планують зробити щорічним. На Василя на головній сцені ярмарку щедруватимуть. А закриття Різдвяного ярмарку вже традиційно заплановане на Водохреще, 19 січня, містянам знову підготують концертну програму.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую