ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують на виставку світлин з Майдану

Культура 1548
Олександр Сліпченко фіксував на світлинах та фільмував Євромайдан від перших днів до серпня 2014-го
Олександр Сліпченко фіксував на світлинах та фільмував Євромайдан від перших днів до серпня 2014-го. Фото: зі сторінки Хмельницької міської ради

Виставку відкриють в музеї історії міста.

Завтра, 3 грудня, у музеї історії міста Хмельницького відкриють фотовиставку панорамних світлин Олександра Сліпченка «Пам’ятай Майдан!».

Як зазначають в пресслужбі Хмельницької міської ради, київський фотохудожник Олександр Сліпченко фіксував на світлинах та фільмував Євромайдан від перших днів до серпня 2014-го. Тут будівництво барикад і руїни, вирування людської стихії і прояви індивідуальностей, палаючі шини, будівлі, розібрана бруківка, бронежилети і каски, знайомі і незнайомі обличчя.

«Зберегти ті миттєвості для історії - таку мету ставив перед собою автор. Про кожну світлину, про кожен день Революції Гідності Олександр Сліпченко може розповідати годинами. Як і про відеосюжети-хроніки Майдану. Адже, крім того, що уважно стежив тоді за перебігом подій, ще й працював певний час у музеї Революції Гідності. Знайомий хмельничанам за циклом світлин «Випадкове мистецтво», який пів року тому експонувався в музеї історії міста Хмельницького, автор вперше виставляє таку повномасштабну збірку робіт з тематики Майдану», - додають в пресслужбі.

Відкриття виставки відбудеться 3 грудня о 15.00 у музеї історії міста. Запрошують усіх бажаючих. Вхід вільний.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую