ye-logo.v1.2

Санта, Йоулупуккі, Фазер Крістмас: як хмельничани відзначали День Миколая (ФОТО)

Культура 2596
Святий Миколай і його закордонні друзі привітали хмельничан зі святом
Святий Миколай і його закордонні друзі привітали хмельничан зі святом. Фото: автора

До Хмельницького «злетілися» новорічні чарівники різних країн світу.

Сьогодні, 19 грудня, у Хмельницькому відзначали День святого Миколая. Свято влаштували на сцені Різдвяного ярмарку поряд з головною ялинкою міста. Щоб побачити святкове дійство, на майданчику перед кінотеатром Шевченка зібралося чимало хмельничан. Гамірно та весело маленькі жителі міста цього вечора зустрічали святого Миколая та інших казкових героїв.

Разом зі святим Миколаєм малюків привітали його закордонні колеги – новорічні герої з різних куточків світу. Добрі чарівники з Америки, Ірландії, Фінляндії, Монголії, Чехії, Австрії разом із помічниками розповіли про традиції святкування Нового року та Різдва у своїх країнах.

Запальні танці, веселі історії, ігри з дітворою влаштували казкові персонажі. Після їх виступів розпочалася музична програма свята. На сцені Різдвяного ярмарку заспівали молоді місцеві артисти. На завершення музичної частини пісню про новорічно-різдвяний Хмельницький презентувала співачка Інна Гласова.

Вже 20 грудня хмельничани знову зможуть зустрітися із святим Миколаєм. На території святкового ярмарку, поруч із новорічною ялинкою запрацює гостина святого Миколая. Казкова хатинка прийматиме маленьких гостей протягом трьох тижнів, до 9-го січня. Миколай зустрічатиме діток щодня з 17-ої до 19-ої години. Відвідавши святкову резиденцію, дітвора зможе отримати подарунок від святого Миколая. Щоправда, буде й кілька вихідних у святковій гостині– 31 грудня, 6 і 7 січня.

Нагадаємо, Різдвяний ярмарок цього року запрацював у Хмельницькому в перший день зими. Тоді ж засвітили вогні головної ялинки міста.

Американський колега святого Миколая — Санта Клаус.
Фазер Крістмас з Ірландії.
Малеча з захватом слухала чарівників.
Маленькі хмельничани пробралися до самої сцени.
Святий Миколай у Хмельницькому виявився доволі молодий.
Перед сценою зібралося чимало хмельничан.
Свято проходило поруч з головною ялинкою міста.
У фіналі новорічні чарівники виконали спільний танець.
Хмельничани активно фотографувалися з казковими героями.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую