ye-logo.v1.2

«Rock&Buh – 2020» у Хмельницькому відбудеться в новому форматі

Культура 3905
"Рок-Буг цього року пройде в онлайн форматі
"Рок-Буг цього року пройде в онлайн форматі. Фото: з архіву

Рокерський фестиваль планують провести у червні.

Вчетверте у Хмельницькому пройде фестиваль «Rock&Buh». Традиційно рок-фест відбувався на території Молодіжного парку поряд з берегом Південного Бугу. Цього року його планували провести в останні вихідні весни – 30 та 31 травня. Однак карантин вніс свої корективи.

Зважаючи на обмежувальні заходи та заборону масових зібрань, «Rock&Buh» у своєму звичному форматі цьогоріч неможливий. Проте організатори фестивалю вирішили реалізувати його онлайн-версію. За словами начальника Управління культури і туризму Хмельницької міської ради Артема Ромасюкова, подію готують на червень.

«Це буде ТБ-формат «Рок-Бугу» в онлайні. Послаблень стосово масових заходів немає, тому прийняли таке рішення. Протягом місяця подамо якомога більше інформації про фестиваль, яким він був у минулі роки, - говорить Артем Євгенович. - «Rock&Buh 2020» відбудеться з хмельницькими гуртами, які розпочинали цей фестиваль – «Мотор'ролла», «Станза», «Чумацький шлях», «Зворотня дія». Також з конкурсу, що ми оголошували, відберемо чотири молодих хмельницьких гурти, які теж зможуть себе показати».

Концепцію фестивалю організатори продовжують доопрацьовувати. Перший фестивальний день планують запустити у кінці червня, а поки що обіцяють поступово розкривати фестивальні секрети.

Нагадаємо, фестиваль «Республіка» відбудеться цьогоріч – у Кам’янці-Подільському. «Respublica FEST» планують провести враховуючи сучасні вимоги.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую