ye-logo.v1.2

«Rock&Buh» у Хмельницькому: як завершували третій фестивальний день (ФОТО)

Культура 3945

Фестиваль тривав упродовж трьох днів.

Учора, 26 травня, у Хмельницький відбувся третій день фестивалю «Rock&Buh». Як і попередні два дні, працювало три сцени, де час від часу змінювались виконавці. Упродовж фесту працювала ще одна локація, яка стала традиційною для багатьох масових заходів Хмельницького — це фудкорт, місце, де можна перекусити під час і поміж виступами виконавців.

Ще однією традицією фестивалю «Rock&Buh» у 2019 році став дощ — він був і в перший день фесту, і в другий, і трохи намочив усіх і третього дня. Як наслідок, люди змушені були ходити по мокрій траві, а, здебільшого, просто по болоті. Але це зовсім не вплинуло на кількість охочих прийти на завершення першого цьогорічного фесту.

На головній сцені концертну програму розпочали гурти «Zerno» (Житомир) та «Цвях» (Київ). Та найохочіше публіка зустрічала, а потім довго не відпускала шведський колектив «Rideau». Соліст «Rideau» спочатку ліз до публіки через паркан, а згодом взагалі стрибнув їм на руки. На щастя, його спіймали. Далі поціновувачів року розігрівав столичний «Space of Variations». Ну і хедлайнером третього фестивального дня став «O.Torvald», який у 2017 році представляв Україну на пісенному конкурсі «Євробачення» і посів 24 місце.

На другій сцені можна було почути два хмельницьких гурти «Рать» і «Too Fat To Fly», та два столичний «CLOUDLESS» і «The Elephants». Третя сцена – електронна, варто сказати, була найменш популярною. Фестивальники «облюбували» її ближче до вечора. Загалом за три дні на сценах «Rock&Buh» виступило більш як 30 різних гуртів. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую