ye-logo.v1.2

Двоє хмельницьких письменників перемогли у міжнародному літературному конкурсі

Культура 2682
Літературний конкурс оголосив переможців
Літературний конкурс оголосив переможців. Фото: pixabay.com

Конкурс «Коронації слова» відбувається щороку.

Міжнародний літературний конкурс «Коронації слова» оголосив переможців 2020 року. Серед них двоє хмельничан – Ольга Саліпа та Юрій Сорока.

Як повідомляють на сторінці конкурсу у Фейсбуці, у номінації «Романи» першу премію здобула Ольга Саліпа за твір «Оля». Спеціальну відзнаку «Найкращий кримінальний роман» отримав «Крос у небуття» Юрія Сороки.

«Про таке навіть не могла мріяти! Перша премія "Коронації Слова" в номінації «Романи» у Хмельницькому!!! ЄХХХУУУ!!!! Моя «Оля» краща серед тисячі рукописів! Чесно — я шокована! Трохи зберуся з емоціями і напишу вам щось ще про це все...», - прокоментувала свій здобуток Ольга Саліпа на сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, «Коронація слова» — міжнародний літературний конкурс романів, п'єс, кіносценаріїв, пісенної лірики та творів для дітей. Як пише Вікіпедія, метою конкурсу є підтримка новітньої української культури, пошук нових імен, видання найкращих романів, стимулювання й підтримка сучасного літературного процесу кіно й театру, і як наслідок — наповнення українського ринку повнокровною конкурентоспроможною літературою, а кіно й театру — якісними українськими фільмами й п'єсами.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую