ye-logo.v1.2

На прем’єрі «Танців з зірками 2020» виступила відома артистка з Хмельниччини

Культура 2960
Надія Мейхер вдруге бере участь у танцювальному проєкті
Надія Мейхер вдруге бере участь у танцювальному проєкті. Фото: скрін з відео

Виконавши пристрасну румбу, Надія Мейхер опинилася серед лідерів проєкту.

Вчора, 30 серпня, на каналі «1+1» стартував новий сезон шоу «Танці з зірками». Участь у проєкті взяли 14 танцювальних пар, серед яких і співачка та акторка родом з Волочиського району Надія Мейхер. Партнером 38-річної артистки став танцюрист Кирило Власюк.

Чотирнадцять років тому відома подолянка вже змагалася у «Танцях з зірками». Але, за словами співачки, тоді вона «не дотанцювала». Тож цього разу здаватися артистка не збирається. Як заявила Надія у сюжеті перед своїм виступом, беручи участь у «Танцях з зірками 2020», хоче повернутися на велику сцену не тільки професійною співачкою, а ще й професійною танцівницею.

«У мене популярність з’явилася коли мені було лише 18 років. З нами сталося щось дійсно грандіозне. У ті всі турне коли ми їздили, у нас бували дуже екстремальні ситуації. Нас запрошували різні «авторитети», і коли вони напивалися, ми закривалися разом з музикантами і директором. Бо було страшно, - згадує Надія Мейхер. - Я єдина в цьому колективі зрозуміла, що хотілося мені бути скромнішою. Костя Меладзе запропонував повернутися, але ми обоє зрозуміли, що краще буде, якщо кожен ітиме своєю дорогою».

Разом із своїм партнером у прямому ефірі пара виконала пристрасну румбу під один з хітів колективу «ВіаГра», учасницею якого тривалий час була Надія Мейхер. Судді високо оцінили номер артистки, назвавши його одним з кращих виступів вечора.

«Це був танець партнерки. Я дивився на партнера, але погляд постійно повертався на партнерку. Надія казала в сюжеті, що хотіла стати румбою. Мені здається, що вдалося, - зазначив один з суддів проєкту Влад Яма. - Ніжки трішки тремтіли, але баланс не втратила жодного разу. Навіть ті, хто мали якісь невеличкі сумніви щодо цієї румби, коли Надя підняла ногу і почала її повільно вести... чоловіки потягнулися за телефонами, а голосувати не можна ще».

Отримала Надія Мейхер й першу «десятку» сезону від журі. Найвищий бал виставив їй 90-річний Григорій Чапкіс. Згадавши про її попередній досвід у «Танцях з зірками», коли хореограф теж був серед членів журі, Чапкіс назвав артистку однією з кращих танцівниць.

Згідно з правилами шоу, минулого вечора жодна пара не покинула проєкт. А вже з наступного ефіру глядачі матимуть можливість голосувати за учасників, які їм до вподоби.

Зазначимо, що світова пандемія зачепила й учасників танцювального шоу. На початку ефіру ведучі заявили, що дві пари захворіли на коронавірус. Недугу виявили в телеведучої Ольги Фреймут. Вона вирішила не відмовлятися від участі у шоу і записала разом з партнером свій танцювальний виступ, який показали в прямому ефірі. Також коронавірусом разом з партнером інфікувалася актриса Дар’я Петрожицька. Однак їй медики поки що заборонили повертатись на паркет.

Нагадаємо, у 2018 році відома хмельничанка Леся Нікітюк здобула срібло у фіналі «Танців з зірками».

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую