ye-logo.v1.2

Відома подолянка стане учасницею нового сезону «Танців з зірками»

Культура 3186
38-річна артистка прийняла виклик від Олега Винника
38-річна артистка прийняла виклик від Олега Винника. Фото: з інстаграму Надії Мейхер

Для Надії Мейхер це буде друга поява на шоу.

Вже цієї осені на телеканалі «1+1» стартує новий сезон шоу «Танці з зірками». Напередодні в соціальних мережах розпочався щорічний зірковий челендж #танціззіркамиchallenge – за допомогою якого учасники нового сезону передають танцювальний виклик один одному із запрошенням взяти участь у шоу. Про це пише «Уніан».

Так, виклик від першого зіркового учасника проєкту Олега Винника прийняла українська акторка та співачка родом з Волочиського району Надія Мейхер, яка вже брала участь у проєкті 2006 року.

Про свою участь у шоу актриса і співачка повідомила, розмістивши на власних офіційних сторінках у соціальних мережах інтригуюче відео. Надія в спокусливих і яскравих образах зачитала рядки, присвячені мистецтву танцю, і кинула виклик інший екс-учасниці «ВІА Гри» Санті Дімопулос.

Нагадаємо, у 2018 році відома хмельничанка Леся Нікітюк здобула срібло у фіналі «Танців з зірками».

 

 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Я невообразимо счастлива снова Танцевать... И особенно приятно, когда приглашают учавствовать в крутеи?шем шоу “Танці з зірками» #танціззірками ... В глибоком 2006 году я уже принимала участие, но... Тогда так многое не было сказано, пережито, прочувствовано языком тела в танце ... Словно все? заново !!! Но Теперь с богатым жизненным опытом, чувствами, и безмернои? любовью к ЕГО Величеству Танцу?????? Невероятно приятно стать часть команды этого удивительного проекта???? И я с удовольствием принимаю #танціззіркамиchallenge от Олега Винника @olegg.vynnyk и передаю Санте Димопулос @santadimopulos До встречи в прямых эфирах!!!!???????????????????????????????????? @1plus1_ua @tanci1plus1 #танціззірками #надеждамеи?хер

Публикация от НАДЕЖДА МЕИ?ХЕР (@nadyameiher)

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую