ye-logo.v1.2

Надія Мейхер зізналася в коханні в ефірі шоу «Танці з зірками»

Культура 2500
Надія Мейхер станцювала Віденський вальс на проєкті
Надія Мейхер станцювала Віденський вальс на проєкті. Фото: скрін з відео

Свій танець відома подолянка присвятила своєму чоловікові.

Вчора, 13 вересня, в ефірі каналу «1+1» вийшов новий випуск танцювального проєкту «Танці з зірками», в якому змагається артистка, родом з Волочиського району, ексучасниця гурту «ВіаГра» Надія Мейхер. Вечір присвятили темі кохання, тож цього разу учасники проєкту розповіли про свої «другі половинки» та показали спільні домашні відео.

«Я вкрай рідко говорю про сім'ю, але я готова привідкрити занавісу і показати вам головного чоловіка мого серця, - сказала у сюжеті перед своїм виступом Надія Мейхер. – Знаєте, я згадую себе 15 років тому і здається, що це була не я. Тоді у мене була шалена популярність. Усі чоловічі журнали хотіли обкладинку з моїм напівоголеним тілом. Дуже заможні чоловіки пропонували золоті гори, сподівалися, що я стану їх трофеєм. Але я не відповідала взаємністю. І той у момент, коли самотність з'їдала мене зсередни, лише одне знайомство назавжди змінило моє життя – це було знайомство з моїм чоловіком».

Артистка зізналася в коханні своєму чоловікові Михайлу, процитувавши фразу із легендарного хіта Whitney Houston «I Will Always Love You», та разом разом із своїм напарником Кирилом Власюком виконала ніжкий віденський вальс під цю пісню.

Вкотре виступ Надії став один з кращих. Однак судді проєкту продовжують її порівнювати із ще однією колишньою віагрянкою Сантою Дімопулос, яка теж змагається шоу.

«Ви немов парили над паркетом, але у мене наче дежавю. Мені здається, що на цей вальс ви надихнулися вальсом Санти з попереднього ефіру. Оскільки навіть відтінок ваших суконь співпадає, - прокоментувала виступ Надії Катерина Кухар. - Надіє, пантера заганяє вас у кут».

Водночас співачка Надія Дорофєєва, яка раніше вже брала участь у «Танцях з зірками», зауважила, що на цьому проєкті найважливіше – це підтримка глядачів.

«Ваша енерія реально пробиває екран. Я не полінувалася, я почитала коментарі, і у вас є реальна підтримка публіки. А ця підтримка найголовніша. Я вас вітаю», - сказала вона.

За результами оцінювання жюрі, пара Надії та Кирила опинилася серед лідерів турнірної таблиці. А шоу на цьому етапі покинула співачка Слава Камінська.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую