ye-logo.v1.2

«Танцювала сексуальніше, ніж Шакіра»: виступ Надії Мейхер на «Танцях з зірками»

Культура 3674
Колишня віагрянка вдруге вдало виступила на "Танцях з зірками"
Колишня віагрянка вдруге вдало виступила на "Танцях з зірками". Фото: скрін з відео

Відому подолянку знову розхвалили судді.

Вчора, шостого вересня, в прямому ефірі каналу «1+1» вийшов другий випуск нового сезону шоу «Танці з зірками». Участь у ньому взяли 14 зіркових пар і цього вечора перша танцювальна пара мала покинути проєкт. Серед учасників шоу – відома співачка і акторка родом з Волочиського району Надія Мейхер.

Минулого тижня судді високо оцінили перший виступ колишньої віагрянки на проєкті, поставивши артистці високі бали за її пристрасну румбу. Цього разу Надія виконала не менш емоційну самбу, яку присвятила 90-річному Григорію Чапкісу.

«Минулого ефіру уся увага була прикута до того, що я вже брала участь у «Танцях з зірками» 14 років тому. Я готова розповісти, як все було. Було дуже очевидно, що є тільки дві пари – Наталка Могилевська і Володимир Зеленський. Я зрозуміла, що я не готова далі боротися, і здалася навмисно, а зараз я здаватися не збираюся», - заявила перед виступом 38-річна співачка.

Вдруге танець Надії Мейхер сподобався членам журі. За виступ під пісню Шакіри « La Tortura» у парі з Кирилом Власюком артистка отримала високі бали, опинившись серед лідерів турнірної таблиці.

«Я думаю, що це перший випадок в історії , коли під пісню Шакіри хтось танцював сексуальніше, ніж сама Шакіра. Як це може бути? Надю, ви трохи не проковтнули свого немаленького партнера, - прокоментував виступ Влад Яма. – Класно, круто, динамічно. Прекрасна робота тіла. Те, що для самби дуже-дуже важливо».

Похвалила виступ і найприскіпливіша суддя проєкту Катерина Кухар: «Надю, кожен танець ви танцюєте, як востаннє. Головна фурія і пікова дама нашого проєкту. Не зважаючи, що у вас не вистачає техніки, як у вашої конкурентки (Санти Дімопулос - прим.авт.), ваша самба була, як ураган Катрін», - сказала вона.

За результатами голосування глядачів, першими танцювальний проєкт покинули вагітна танцівниця Ілона Гвоздьова і телеведучий Дмитро Танкович.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую