ye-logo.v1.2

У Хмельницькому триває фотоконкурс до новорічно-різдвяних свят

Культура 1369
Фотоконкурс Різдвяний Хмельницький триватиме до 22 січня
Фотоконкурс Різдвяний Хмельницький триватиме до 22 січня. Фото: з архіву

Свої роботи можна подавати до 22 січня.

Триває прийом робіт на фотоконкурс «Різдвяний Хмельницький». До участі в якому запрошують як професійних фотографів, так і аматорів, а також дітей до 17 років. Як повідомляють в управлінні культури та туризму Хмельницької міської ради, фотографії прийматимуть до 22 січня.

Фотоконкурс стартував ще 10 грудня. І, нагадаємо, цьогорічна концепція «Різдвяного Хмельницького» – святкування новорічно-різдвяного періоду у родинному колі. «Світлини, надіслані на конкурс, мають відображати не лише святкову атмосферу та новорічну красу міста, а й ілюструвати культуру українського народу, сімейні традиції святкування Різдва та випромінювати затишок і тепло», - раніше повідомляли в пресслужбі Хмельницької міської ради.

Цей фотоконкурс передбачає тематичні розділи (номінації):
- Різдвяний Хмельницький (найкраще фото, яке передає святковий настрій, новорічну красу міста, традиції святкування);
- Різдвяна казка очима дитини (дитяча номінація, учасники — діти віком до 17 років; найкраще фото, яке передає святковий настрій, новорічну красу міста, традиції святкування);
- Приз міського голови (за високу майстерність у фотомистецтві серед дорослих учасників);
- Приз міського голови (за високу майстерність у фотомистецтві серед дітей).

«За результатами фотоконкурсу в номінаціях «Різдвяний Хмельницький» та «Різдвяна казка очима дитини» журі визначить переможців, які отримають Дипломи переможця та подарунки, - повідомили в управлінні культури та туризму. - Усі учасники, роботи яких будуть відібрані на виставку, що експонуватиметься у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва (вулиця Проскурівська, 56) з 4 до 16 лютого 2021 року, отримають Дипломи учасника виставки фотографій конкурсу «Різдвяний Хмельницький».

Оголосять переможців та нагородять 4 лютого, коли відкриватимуть виставку фотографій.

Отож, щоб взяти участь у фотоконкурсі «Різдвяний Хмельницький», потрібно заповнити лист-заявку та надіслати її разом із фото на електронну адресу: [email protected] з поміткою «На фотоконкурс». Учасник фотоконкурсу може подати не більше 10 фотографій у вигляді електронних файлів. Цифрові файли повинні бути у форматі JPEG, 300dpi, кадровані (розміри 30х30, 30х40, 30х45), максимум 3600 px по короткій стороні, максимум 10 Мб/фото.

Читайте також: У Хмельницькому музеї відкрили мистецьку виставку логотипів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую