ye-logo.v1.2

Бред Пітт: найвродливіший і найпривабливіший

Культура 3495

У прокат виходить п'ятий фільм американського режисера Терренса Маліка «Древо життя». Картина визрівала у його голові кілька десятиліть і монтувалась більше двох років.

А вийшовши – тут же отримала «Золоту пальмову гілку» на 64-й міжнародному Каннському фестивалі. Вперше про проект Малік заговорив ще у 1978 році. У фільмі знялася голівудська супер-зірка Бред Пітт.
Його ім'я не залишає рейтинги найкрасивіших і найсексуа­льніших, а режисери ладні розщедритися на будь-яку суму, тільки б дістати ідола у свій фільм. Бреда люблять усі особи жіночої статі від маленьких дівчаток до бабусь постбальзаківського віку, на нього прагнуть бути схожими багато чоловіків. Одним словом, для нас він суперчоловік, насправді ж – сорокасемирічний дядечко, який мріє про просте людське щастя.
Ледар
Бред – один із трьох дітей вантажника і вчительки, що жили досить бідно. Сам Бред був «ніяким», йому навіть було ліньки жити. Його напружувала школа, церковний хор, в якому батьки змушували його співати, і саме тому весь вільний час хлопець лежав перед телевізором і дивився нудні передачі. Проте, ще в ранньому віці він усвідомив, що незвичайна зовнішність надає йому значні переваги. «Я добре розумів, що мені сходить з рук набагато більше, ніж іншим, – каже актор. – Це було несправедливо, я відчував величезну провину».
… Після закінчення школи батько дав йому 325 доларів і відправив до Лос-Анджелеса осягати ази журналістики. За два тижні до закінчення університету, Бред подався в актори. Спочатку він був змушений виконувати роль курчати в ресторані швидкого харчування. Саме в такому драматичному образі його й помітив продюсер серіалу «Даллас» і запросив спробувати сили в «телемилі».
У першому серйозному фільмі «Тельма і Луїза», де знялися Джина Девіс і Сьюзан Серендон, красунчик Пітт з'явився приблизно на 20 хвилин і майже весь цей час – у постільних сценах з героїнею Девіс.
«Муза»
Потім з'явилася Гвінет Пелтроу, і Бред відразу ж закохався. Він називав її не інакше, як «ангелом» і «музою». Сім'я Гвінет не могла допустити шлюбу їх «квіточки» з простолюдином. Вона ж сама ладна була покинути успішну кар'єру і повністю присвятити себе коханому.
А Бред цілими днями палив у квартирі, не вилазячи з піжами, пив пиво і тупо витріщався у телевізор. Він хотів дітей, а Гвінет, яка, будучи схильною до повноти, увесь час сиділа на дієтах, народити уже не могла. Він запропонував одружи­тися і навіть був ладен усиновити дитину, а Пелтроу попросила зачекати. Норовливий Пітт сприйняв це як образу. Так що Анджеліна Джолі не була такою вже лютою розлучницею.
Після розставання з коханою Бред знову впав у депресію. Жив у своєму «склепі» один і всерйоз подумував зайнятися чорною магією. А найголовніше – піти з кіно, адже все свідоме життя Бред панічно ненавидить свою гарненьку фізіономію.
Солодка парочка
Коли вони познайомилися, світ дивувався: що може привабити найсексуальнішого чоловіка світу в цій сірій мишці – Дженіфер Еністон?! Ще більше Бред Пітт, «найсексуальніший з нині живих людей», розчарував своїх прихильниць, коли одружився з нею. Шлюб надав актору нових сил. У 39 років він зробив пластичну опера­цію – страх втратити імідж секс-символу змусив старіючого героя-коханця піти на підтяжку обличчя. Проблема була одна – дружина категорично відмовлялася народжувати. І тут з'явилася Анжеліна Джолі. Левиця, наркоманка, дівчина, яка живе з чоловіками (і жінками теж) з малих років. Пара зблизилася під час зйомок фільму «Містер і місіс Сміт».
Анджеліна, яка до знайомства з Бредом не збиралася заводити біологічних дітей, одразу ж змінила свої погляди на материнство. Нині у пари троє власних дітей і стільки ж прийомних. І, якщо вірити пресі, Джолі ще планує удочерити 4-річну гаїтянську сироту.
Негідник
Різка вдача дозволяє йому надзвичайно вдало грати ролі моральних виродків: убивць, наркоманів, алкоголіків... Саме тому, з усіх запропонованих ролей він вважає за краще грати «монстрів». Якось одна прихильниця, закохана у свого кумира, пробралася до його будинку, надягнула на себе його піжаму і лягла в ліжко. Бред, незважаючи на молодість і вроду нахаби, викинув її геть. Більше того, наполіг, щоб дівчину примусово помістили до психлікарні. І зробив цей процес настільки гучним, що назавжди відбив у своїх прихильниць бажання здійснювати подібні речі. Але найдивніше те, що після цього фанатки продовжували його обожнювати. Незабаром акторові набридло бути «поганим хлопцем», і він вирішив трохи змінити кіноімідж. А ще він приходить до думки про те, що його зовнішність – це не кара Господня, а подарунок, який до того ж, приносить непогані гроші.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую