ye-logo.v1.2

Міла Нітіч пройшла у чвертьфінал «Голосу країни»

Культура 2449
Міла Нітіч продовжить змагання у проєкті
Міла Нітіч продовжить змагання у проєкті. Фото: зі сторінки проєкту

Відома подолянка боролася за місце у прямих ефірах.

Вчора, 4 квітня, вийшов новий випуск проєкту «Голос країни 11», під час якого завершилися вокальні нокаути. Цього разу за місце у прямих ефірах боролися команди Тіни Кароль і Надії Дорофєєвої. Серед тих, хто виступив на сцені, - артистка родом зі Старої Синяви Міла Нітіч.

Дівчина змагається у команді Тіни Кароль. Як пише ТСН, свої сили під час «нокаутів» співачка випробувала, поєднавши дві пісні: «Hush Hush» гурту «The Pussycat Dolls» та «Freedom» Дана Балана. До речі, останній став радником Тіни Кароль під час минулого ефіру.

«Під час виступу Міла гіпнотизувала Балана проникливим поглядом. Тренери та глядачі залишилися у захопленні від виступу співачки. Так, Дмитро Монатік зазначив, що це було круто, драйвово і йому було мало», - пише видання.

Прокоментував номер Нітіч і Дан: «Ух, який в тебе класний голос. І особистість очманіла! От я дивлюся на тебе, а ти вся світишся. Душа співала так, що все інше взагалі неважливо. Мені сподобалося, спасибі тобі».

Водночас Тіна Кароль поділилася, що учасниця з кожним етапом розкривається та починає собі довіряти як жінка та вокалістка. Тренерка запросила Мілу на третій стілець і вона пройшла до чвертьфіналу.

Читайте також: «Голос країни». Надія Мейхер відмовилася від участі в шоу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую