ye-logo.v1.2

Бої на «Голосі країни»: як виступили вокалістки з Хмельниччини

Культура 4815
Лише одна із артисток пройшла далі
Лише одна із артисток пройшла далі. Фото: колаж із відео

На сцені проєкту заспівали Яна Загоруйко і Міла Нітіч.

Вчора, 14 березня, в ефірі каналу 1+1 відбулися вокальні «бої» проєкту «Голос країни-11». Серед тих, хто взяв участь у музичних батлах, - хмельничанка Яна Загоруйко і артистка родом зі Старої Синяви Міла Нітіч.

Першою виступила 23-річна Яна з Хмельницького. Раніше дівчина розповідала, що пише сучасні українські пісні та прагне, щоб люди про них знали. Втім, хмельничанка часто чує, що її зовнішність аж ніяк не для сцени. Учасниця не носить високі підбори та не любить яскраві макіяжі, дуже часто її плутають з чоловіком.

Під час вокальних боїв Яна Загоруйко виступила разом із суперницею Юлією Витранюк. Артистки зі сцени заспівали пісню української реперки Аліни Паш – «Bitanga». За рішенням Тіни Кароль, далі у проєкт пройшла Юлія.

Також вчора на сцені виступили співачка Міла Нітіч та солістка військового оркестру Вікторія Брехар. Співачки теж із команди Тіни Кароль. Разом вони виконали пісню «Thriller» Майкла Джексона.

І глядачі, і тренери у залі були у захваті від виступу цього дуету. Зал скандував «Браво», а судді назвали цей виступ найпрофесійнішим з усіх попередніх. 

«Вікторія, дуже крутий вокал, пробивний, прорізний, але часом я через тебе не чув Мілу Нітіч. Міло, я тебе знаю вже давно, ти відрізняєшся від всіх для мене тим, що ти від першої до останньої ноти співаєш. Чесно кажучи, я б не хотів би щоб ви нас покидали. Такі люди як ви маєте бути тут як приклад», - заявив після їх виступу Олег Винник.

Тренерка дівчат Тіна Кароль також похвалила обох вокалісток, але продовжити участь у шоу дала змогу Мілі Нітіч. Втім, MONATIK влаштував "крадіжку" і тепер Вікторія Брехар у його команді.

Нагадаємо, також у цьогорічному сезоні «Голосу країни» бере участь відома артистка родом з Волочиського району Надія Мейхер. Вже наступного тижня на сцені проекту виступатиме вона.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую