ye-logo.v1.2

Центр Хмельницького прикрашають до Великодня (ФОТО)

Культура 3912
Місто готують до великодніх свят
Місто готують до великодніх свят. Фото: автора

Святкове містечко розташувалося перед кінотеатром Шевченка.

У Хмельницькому готуються до Великодня. Сьогодні в центрі міста розпочали встановлювати тематичні інсталяції. Святкове містечко традиційно розташувалося на майданчику перед кінотеатром Шевченка. Щоправда, через карантин великодня локація буде не такою масштабною, як раніше.

За словами начальника управління культури і туризму Артема Ромасюкова, «офлайн» заходів до свята цьогоріч у місті не планується.

«Минулого року ми навіть не виставляли наші писанки та фотозони. Був якраз початок пандемії. На сьогодні ситуація не є кращою, але ми вирішили хоча б частково прикрасити місто. Якщо ми перейдемо з «червоної» зони в «помаранчеву», то буде розгорнуто невеликий ярмарок – без будиночків, з наметами, у зовсім іншому форматі», - говорить Артем Євгенович.

Нині ж перед кінотеатром Шевченка виставляють писанки з написом «Хмельницький», арку з декоративними кованими гілками та дві світлодіодні писанки.

«Одна писанка – та, яку ми раніше виставляли, інша буде нова. «Міськсвітло» домовилося з організацією, яка їх робить, поставити її у нас тимчасово, щоб під час свят вона світилася. Буде декілька фотозон, зроблених силами управління торгівлі, управління культури, організаційного відділу. Виставляємо інсталяції, щоб хоч трохи людей розрядити з цієї пандемічної ситуації», - додає посадовець.

Частина святкувань другий рік поспіль відбудеться в онлайн-форматі. Публікуватимуть їх на сторінках управління культури та закладів культури. Великодні інсталяції у центрі міста прикрашатимуть Хмельницький протягом кількох тижнів.

Святкові прикраси розмістили у центрі міста.

Жодних заходів на території святкового містечка не планується.

Вже незабаром світлодіодне яйце засвітиться вогнями.

З іншого боку писанок нанесені малюнки фестивалів, які відбуваються у Хмельницькому.

Квіткова фотозона до свят.

Роботи з облаштування великодньої локації тривали протягом всього дня.

Прибрати інсталяції планують через тиждень після Великодня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую