ye-logo.v1.2

Афіша Хмельницького на вихідні: трансляція футболу, прем'єра у театрі

Культура 2365
Куди піти протягом вихідних, читайте в нашій афіші
Куди піти протягом вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: ілюстративне з архіву

Програма заходів на 13-15 серпня.

Вже сьогодні на міському стадіоні відбудеться онлайн-трансляція матчу "Краматорськ-Поділля". Переглянути футбольний поєдинок запрошують усіх охочих. У суботу хмельницькі велосипедисти влаштують тривалий заїзд. Збираються любителі двоколісних у парку Чекмана. А в неділю в театрі Старицького відбудеться відкриття нового театрального сезону. Хмельничанам покажуть прем'єру "Кайдаші" за мотивами твору Івана Нечуя-Левицького.

Крім того, до кінця тижня у місті триватимуть покази циркових вистав. А ще не забувайте про виставки, які вже діють у нашому місті. У музеї-студії фотомистецтва демонструють виставку фотографій "Люди і гори" митця Андрія Афтанаса. Виставка творів зі збірки ХОХМ "Атлант" до 110-річчя з Дня народження Івана Гончара триває в музейній галереї "квАРТира". В обласному художньому музеї відбулося відкриття виставки "Відгомін часу" Олександра Дубовика. Продовжує діяти виставка нових надходженнь до музейної колекції. У кінотеатрі Шевченка демонструють виставку жаб з усього світу.

П'ятниця (13 серпня)

Фото: ілюстративне з архіву

Онлайн-трансляція футбольного матчу "Краматорськ" - "Поділля"

Приходьте, щоб вболівати за рідну команду в колі однодумців на великому екрані стадіону. Пряма трансляція відбуватиметься з дозволу офіційного мовника Першої ліги у сезоні 2021/22 - Телеканали Футбол 1/2/3.

Коли: 16:20
Де: стадіон Поділлля, Проскурівська, 83/1
Вартість: безкоштовно

Турнір з настільного тенісу

Спортивно-культурний центр «Плоскирів» збирає шанувальників настільного тенісу на свій черговий відкритий турнір. Запрошують охочих зіграти в настільний теніс.

Коли: 16:30
Де: Спортивно-культурний центр «Плоскирів», Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Цирк "Олімп"

Якщо Ви любите сміятися, співпереживати, захоплюватися і дивуватися, то новий атракціон цирку - це видовище для Вас. Магічний сплав музики, іскрометного цирку, хореографії, казкового світу з перших хвилин занурюють Вас в незвичайну атмосферу фантастичного світу. Цей світ наповнений супергероями.

Коли: 15:00, 18:00
Де: парк Чекмана
Вартість: 150-300 гривень

Субота (14 серпня)

Фото: люстративне з архіву

Велозаїзд "Подільська сотка"

Заїзд проходитиме за маршрутом: Хмельницький - Грузевиця - Чорний Острів - Наркевичі - Купіль - Базалія - Купіль - Наркевичі - Чорний острів - Хмельницький. Темп: 23-27 км/год. Дистанція: 116 кілометрів.

Коли: збір о 8:30
Де: парк Чекмана, білий міст

Неділя (15 серпня)

 

Фото: facebook.com/teatrstaritskogo

Вистава "Кайдаші"

Виставою «Кайдаші» відкриють 91-ий театральний сезон Хмельницького театру імені Михайла Старицького. Молодий режисер з Києва Ігор Білиць покаже глядачам сучасний погляд на класику.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60.

Дитяча вистава "Веселики"

Театр ляльок запрошує на цікаву виставу "Веселики". Запрошують всіх охочих.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46.

Танці біля органу від Сальваторе Пронесті

Хмельницька обласна філармонія запрошує на віртуозний концерт органної та камерної музики відомого італійського органіста-імпровізатора Сальваторе Пронесті! Сальваторе Пронесті (Італия)– орган. Органіст з Італії вже кілька років поспіль із задоволенням відвідує Україну. Сьогодні Сальваторе Пронесті - капельмейстер Капели собору у Вібо Валентія. Нещодавно був запрошений зайняти пост Почесного органіста в соборі своєї єпархії, Мілето-Нікотера-Тропеа. Має велику колекцію клавішних інструментів для виконання античної музики.

Коли: 17:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Ретро-вечірка "Для тих, кому за..."

Триває сезон ретро-вечірок. До участі запрошують усіх охочих.

Коли: 16:30
Де: Сквер імені Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую