FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
30 Квітня, 2024

Дискотека під пожежним брандспойтом: як у Хмельницькому відзначили День молоді (ФОТО)

Цьогоріч молодіжний фестиваль у ХМельницькому пройшов двічі. Фото: автора

На березі Південного Бугу відбулася afterparty фестивалю «My FEST».

Вчора ввечері на міському пляжі у Хмельницькому було гаряче. Із мильними бульбашками, тоннами води, піджейками та під гучну музику молодь влаштувала аквадискотеку. Розважалися з нагоди Міжнародного Дня молоді, який Україна тепер відзначатиме разом з світом 12 серпня. Саме цього дня у місті організували afterparty фестивалю «My FEST».

Розчиналося свято з дитячих ігор і майстер-класів. Поки малюків розважали аніматори на дитячій локації у затінку під вербою, на піску поруч з водою школярі змагалися у пляжному регбі.

Видовищною новинкою у Хмельницькому стало шоу гімнасток на воді. Свої акробатичні трюки юні спортсменки демонстрували просто з корабля, який рухався вздовж міського пляжу. Продовжили розважати публіку, яка зібралася на березі, сапрефінгісти. Свій заплив на спеціальних дошках і з веслами вони доповнили димовими шашками з брендовими кольорами «My FEST».

Після показового вистпу сапсерфінгісти провели майстер-клас на воді для всіх охочих.

Усі наступні активності відбувалися поруч зі святковою сценою, встановленою вкінці пляжу. Художні виступи, масовий майстер-клас із зумби, вікторини та пляжне лімбо – усе це очікувало на відвідувачів події.

Як і анонсували організатори, увечері на afterparty влаштували багато водних розваг. Чимало емоцій у хмельничан викликав танець «лімбо». Рухаючись під музику, містяни проходили під натягнутою мотузкою, яку ведучі встановлювали щоразу нижче. Врешті танцювальні змагання завершилися під водою. Учасники, які проходили під мотузкою, потрапляли під струю пожежного брандспойту.

Після цього розпочалася справжня аквадискотека. Ді-джей, світломузика та пожежник з брандспойтом створили особливу атмосферу, а з наступом сутінків на пляжі стало гарячіше. Гучний натовп молоді запалювали піджейки, які танцювали тверк у басейнах з водою.

Як проходила afterparty фестивалю «My FEST» у Хмелньицькому, дивіться у нашому фоторепортажі: