ye-logo.v1.2

День міста Хмельницького за 1,4 мільйона: що відомо про можливого організатора свята

Культура 19917
Цьогоріч День міста святкуватимуть впродовж 24-25 вересня
Цьогоріч День міста святкуватимуть впродовж 24-25 вересня. Фото: ілюстративне з архіву редакції

Місцевий підприємець став єдиним охочим організувати День міста.

Основна святкова програма цьогорічного Дня міста Хмельницького, який відзначатимуть впродовж 24-26 вересня, обійдеться місцевій скарбниці в 1 мільйон 400 тисяч гривень. Саме про таку суму днями представники міського управління культури та туризму домовилися з можливим організатором. Ним має стати підприємець Іван Онищук, який вже співпрацював з різними управліннями міськради.

Власне організатора святкування Дня міста мали б визначити на тендері. Проте, як вже писав сайт «Є», перші торги заплановані на 13 серпня, скасували. Причиною стала відсутність більше як двох учасників. Аналогічна ситуація спіткала й наступний тендер, призначений на 30 серпня.

Відтак представники міського управління культури та туризму 31 серпня провели переговори з охочим стати організатором Дня міста. А саме: фізичною особою-підприємцем Онищуком Іваном Васильовичем.

Як зазначено на порталі публічних закупівель «Прозоро», Івана Онищука зрештою було обрано організатором святкувань. Узгоджена з ним вартість його послуг становить 1 мільйон 400 тисяч гривень. Однак на час написання матеріалу все ще не опубліковано підписаного з підприємцем договору.

Якою може бути святкова програма

Нагадаємо, День міста відзначатимуть на кількох основних локаціях. Першою є сцена біля кінотеатру імені Тараса Шевченка. Там впродовж трьох днів проходитимуть доволі масштабні концерти. А також — різноманітні урочистості, наприклад, нагородження жителів громади за їхні досягнення.

Натомість друга основна локація складатиметься з кількох частин: сцени біля ТЦ «Дитячий світ», Мистецького дворика Хмельницької музичної школи №1 імені Миколи Мозгового та пішохідної частини вулиці Проскурівської. Там, зокрема, 25 вересня заплановано встановити інсталяцію сучасних митців, провести перформанси на вулиці Проскурівській «Цирк приїхав» з клоунами, ростовими ляльками, фокусниками, мімами та акробатам, також — музично-циркове шоу «Магія любові і добра».

Натомість 26 вересня на цій локації заплановані: концерт Хмельницького муніципального естрадно-духового оркестру, конкурсу краси домашніх кішок, фотовиставка «Магічні моменти життя Хмельничан», хореографічне шоу місцевих і запрошених колективів, вогняне шоу «Магія вогню».

Що відомо про Івана Онищука

За інформацією ресурсу «YouControl», ФОП Онищук Іван Васильович зареєстрований у Хмельницькому на вулиці Прибузькій. Його основним видом діяльності вказана «Оптова торгівля цукром, шоколадом і кондитерськими виробами». Раніше Іван Васильович керував товариством з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Хмельницька кондитерська фабрика», а нині очолює ТОВ «Авто-Транс 2004».

З ФОП Онищуком Іваном Васильовичем управління Хмельницької міської ради співпрацюють не вперше. Загальна сума укладених з ним договорів за кілька останніх років, крім нинішнього Дня міста, становить 930 тисяч 648 гривень.

Наприклад, цьогоріч управління культури та туризму користувалося його послугами з організації виступу гурту «Пікардійська терція» до Дня Незалежності України, організації та проведення фестивалю вогню до Дня Державного Прапора, організації виступу дуету «Svitlo» та гурту «Grace» на Американському пікніку…

Читайте також: Автобуси для школярів за понад 27 мільйонів: які громади Хмельниччини їх отримають

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую