ye-logo.v1.2

Коли в центрі Хмельницького розгорнуть новорічне містечко

Культура 8745
Передсвяткові приготування стартують у другій половині листопада
Передсвяткові приготування стартують у другій половині листопада. Фото: ілюстративне з архіву

Гостина святого Миколая «переїде», а Різдвяний ярмарок розширить межі.

У Хмельницькому вже готуються до новорічно-різдвяних святкувань. Цьогоріч головну ялинку міста розпочнуть монтувати у другій половині листопада, а ближче до завершення місяця встановлюватимуть дерев’яні будиночки та іншу ілюмінацію. Локація святкового містечка в останні роки традиційно незмінна – майданчик перед кінотеатром Шевченка.

За словами начальника міського управління культури і туризму Артема Ромасюкова, територію Різдвяного ярмарку взимку 2021-2022 збільшать. Крім того, хмельничанам готують чимало додаткових сюрпризів.

«Після 15-17 листопада розпочнуть встановлювати новорічну ялинку. Ми вже готуємося. У будь-якому разі ярмарок буде працювати. Цього року він розширить свою локацію. Будуть нові атракції для хмельничан. Працюватиме оновлена резиденція святого Миколая в ляльковому театрі. Це буде по-новому, але подробиці розкажемо пізніше», - каже Артем Євгенович.

Як додають в управлінні культури і туризму, Різдвяний ярмарок в Хмельницькому діятиме незалежно від зони карантину.

«Підприємці все розуміють, вони вакциновані. Норми карантину будуть дотримані. А рішення стосовно проведення масових заходів будемо приймати пізніше, з огляду на ситуацію з коронавірусом», - говорить він.

Нагадаємо, кілька років поспіль з початком зими у Хмельницькому запалюють вогні головної новорічної ялинки міста та відкривають Різдвяний ярмарок. Того року через світову пандемію святкування в обласному центрі розпочалися із невеликим запізненням. Великої сцени та гостини святого Миколая на території святкового містечка не було, через коронавірус усі привітання та концерти відбувалися в онлайн форматі. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую