ye-logo.v1.2

Різдвяний ярмарок у Хмельницькому: програма зимових святкувань

Культура 4434
Планується, що ярмарок працюватиме до 25 січня
Планується, що ярмарок працюватиме до 25 січня. Фото: з архіву

Новий рік біля головної ялинки міста зустрічатимуть з дискотекою.

Управління культури і туризму міської ради опублікувало програму заходів Різдвяного ярмарку у Хмельницькому. На містян очікує низка тематичних подій впродовж зимових свят: будуть музичні, фольклорні, театральні виступи, дискотеки, вогняне шоу та навіть костюмовані забіги.

Через карантинні обмеження цього року Різдвяний ярмарок у Хмельницькому розпочав роботу без урочистих зібрань. Увечері напередодні відкриття у місті засвітили вогні новорічної ялинки та святкової ілюмінації, а четвертого грудня відкрилися торгові будиночки. Попри те, у перший день роботи ярмарку все ж зібралися натовпи хмельничан.

Згідно із запланованою програмою, найближчий захід на території ярмарку запланований вже на 13 грудня – того вечора в центрі міста влаштують театралізоване дійство «Андріївські вечорниці», а на сцені ярмарку виступить гурт «Чумацький» шлях. Початок події запланований о 18-ій годині.

У суботу, 18 грудня, в Хмельницькому запрацює Резиденція святого Миколая. Цього року її вперше розташують в приміщенні лялькового театру, і діятиме вона у новому форматі.

У день святого Миколая, 19 грудня, в новорічному містечку теж триватиме святкова програма. О 17-ій годині розпочнеться театралізоване дійство «У Хмельницький поспішає Миколай», потім відбудеться виступ гурту «Пациків з Франека», а завершуватимуть вечір лазерним шоу.

Читайте також: Не самотні у святковий час. Хмельничани можуть запросити на вечерю іноземного студента

У четвер, 23 грудня, на ярмарку хмельницькі пластуни роздаватимуть благодатний вогонь і виступатимуть фольклорні колективи. 26 грудня на території святкового містечка колядуватимуть: о 17-ій годині розпочнеться театралізоване дійство «Коляда йде!».

У новорічну ніч в центрі міста триватиме дискотека «Привіт 2022». Розпочнеться вона 31 грудня о 23-ій годині. А вже другого січня в обласному центрі влаштують костюмований забіг. Старт о 12-ій годині біля Дитячого світу.

7-го січня на сцені ярмарку о 17-ій годині запланований виступ гурту «Toloka». Наступного дня, 8 січня, Проскурівською пройде парад вертепів. Початок о 16-ій годині біля Дитячого світу.

14 січня відбудуться народні гуляння під назвою «Зірковий Щедрий вечір» і покажуть вогняне шоу. Початок о 18:00.

Закриватимуть Різдвяний ярмарок 19 січня о 18:00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую