ye-logo.v1.2

У Хмельницькому засвітили вогні новорічної ялинки (ФОТО+ВІДЕО)

Культура 12175

Разом з нею засяяла святкова ілюмінація в центрі міста.

Попри те, що Різдвяний ярмарок мав розпочати свою роботу лише завтра, вже сьогодні у Хмельницькому запанувала новорічна атмосфера. Увечері, третього грудня, у місті запалили вогні святкової ялинки та ілюмінації. Крім того, запрацювала й частина будиночків з сувенірами і фудкортом.

Обійшлися без урочистостей і концертів, оскільки Хмельниччина нині продовжує перебувати в «червоній» зоні карантину. Запалив вогні ялинки міський голова, а свідками події стали випадкові перехожі хмельничани. За словами Олександра Симчишина, у суботу Різдвяний ярмарок запрацює повноцінно, а на містян очікуватимуть сюрпризи. На території святкового містечка четвертого грудня організують кілька показів лазерного шоу. Перший відбудеться о 17-ій годині, останній - о 20-ій.

Традиційно Різдвяний ярмарок діє на вулиці Проскурівській.

«Ми планували, що символічне запалення новорічної ялинки та відкриття Різдвяного ярмарку відбудеться за інших обставин. Готували святковий концерт, він називався «Зірки запалюють ялинку». Ну, але сьогодні перебуваємо в «червоній» зоні, хоча маємо динаміку зниження захворюваності, - говорить Олександр Симчишин. - Ми плануємо низку заходів на Андрія, Миколая, цікаву програму на новорічну ніч, Різдво. Розраховуємо, що ярмарок працюватиме до 25 січня».

Хмельничанам облаштували нові фотозони.

Щороку Різдвяний ярмарок у Хмельницькому доповнюють новими атракціями. Цього року новинкою стала льодова гірка. Її встановили на Проскурівській поруч з ляльковим театром, перекривши частину дороги для транспорту. Таке рішення викликало обурення у деяких містян.

Як пояснив сьогодні міський голова, льодова гірка є частиною Різдвяного ярмарку, саме тому її розташували тут, а не на інших локаціях міста. Що ж до оренди, яку має сплатити підприємець, вона залежатиме від того, скільки атракціон діятиме в місті. Якщо він відпрацює весь період роботи, до 25 січня, то це буде вартувати 25 тисяч гривень квитками для пільгових категорій населення та 35-40 тисяч гривень на рахунок Різдвяного ярмарку.

Додамо, також незабаром на території ярмарку мають встановити колесо огляду, яке працювало в місті минулоріч.

Проскурівська засяяла новорічними вогнями.

 

Завтра мають запрацювати всі торгові будиночки. 

Хмельничанам пропонують новорічну атрибутику і сувеніри.

Для повної атмосфери не вистачає лише снігу.

Додалося цього року святкової ілюмінації.

Тепер центральну вулицю міста прикрашає "Зоряне небо".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую