ye-logo.v1.2

Як відзначатимуть зимові свята у Старокостянтинові: програма заходів

Культура 2009
Резиденція святого Миколая в Старокостянтинові працюватиме до 5 січня
Резиденція святого Миколая в Старокостянтинові працюватиме до 5 січня. Фото: ілюстративне з архіву

Відкриття новорічної ялинки, резиденція святого Миколая, майстер-класи, квести, фестивалі та ще багато цікавинок підготували у місті на період свят.

У Старокостянтинові до новорічно-різдвяних свят підготували насичену розважальну програму. Більшість святкових заходів запланували на у замку Острозьких, також частина подій відбудеться на головній площі міста поруч з ялинкою. Крім того, низка тематичних майстер-класів відбудеться в арт-майстерні.

Розпочнуться святкування 19 грудня, у День святого Миколая. Того дня о 14:00 пройде зліт-зустріч помічників святого Миколая у замку Острозьких. О 15:30 звідти вирушить театралізована хода святого Миколая та його помічників янголят до головної новорічної ялинки. На площі біля міської ради о 16-ій годині заплановане відкриття головної ялинки міста і розважальна програма для дітей. О 18-ій годині в замку Острозьких запрацює резиденція святого Миколая.

У понеділок, 20 грудня, в замку Острозьких організують дитячий квест «Новорічний маршрут». Початок о 14:00. Цього ж дня відбудеться кілька майстер-класів із розпису пряників в арт-майстерні (ЦБС, 3 поверх). Початок о 12:30, 15:30, 16:30.

У вівторок, 21 грудня, в замку Острозьких ще раз пройде дитячий квест «Новорічний маршрут». Початок о 14:00. У середу, 22 грудня, в в арт-майстерні (ЦБС, 3 поверх) запланували майстер-клас із виготовлення новорічних прикрас. Початок о 15:00. У п’ятницю, 24 грудня, в арт-майстерні о 15-ій годині навчатимуть Самчиківського розпису «Зимовий візерунок». Також цього дня в замку Острозьких проходитиме дитячий квест «Новорічний маршрут». Початок о 14:00.

30 грудня з 15:00 на території міста триватимуть виступи Оркестрового автобуса від муніципального духового колективу.

У перший день Нового року о 15-ій годині на площі біля міської ради відбудеться концерт для мешканців громади під назвою «Магія казки і добра». Також цього дня з 12-ої години на території міста виступатимуть учасники Оркестрового автобуса від муніципального духового колективу.

5-го січня о 15:00 заплановане закриття Резиденція святого Миколая в замку Острозьких. З 15-ої години 9-го січня на території міста знову виступатиме Оркестровий автобус від муніципального духового колективу.
16 січня в Старокостянтинові відбудеться етнофестиваль «Різдвяні дзвони». Початок о 15:00 на площі біля міської ради.

Крім того, новорічно-різдвяний ярмарок «Майстерня подарунків» працюватиме з 19-го грудня до по 16 січня. З 22-го до 29-го грудня триватиме конкурс «Прикраси ялинку у своєму мікрорайоні». Протягом 19 грудня – 21 січня відбуватимуться виїзди святкового автобуса «Ми даруємо вам казку». Також протягом 19 грудня – 16 січня проходитимуть екскурсії дітей в резиденцію святого Миколая та історико-культурний центр-музей «Старий Костянтинів».

До теми: Різдвяний ярмарок у Хмельницькому - програма зимових святкувань

Додамо, у Кам'янці-Подільському святкування теж відбуватимуться одразу на кількох локаціях. Нещодавно у місті розпочала приймати дітлахів середньовічна резиденція святого Миколая на Руській брамі. На площі Польський ринок відкрили майданчик атракціонів, а в парку Героїв Євромайдану запрацював Різдвяний ярмарок.

Читайте також: У Старокостянтинові на гостину в замок запрошує… кіт

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую