ye-logo.v1.2

День Миколая на Різдвяному ярмарку: свято для дітей і Пацики з Франека

Культура 3222
У день святого Миколая в новорічному містечку триватиме святкова програма
У день святого Миколая в новорічному містечку триватиме святкова програма. Фото: ілюстративне з архіву

У центрі Хмельницького виступить святий Миколай.

Цієї неділі, 19 грудня, у середмісті Хмельницького влаштують свято до Дня Миколая. Розпочнеться воно о 17-ій годині з театралізованого дійства під назвою «У Хмельницький поспішає Миколай». Для дітлахів готують казкову розважальну програму. Перед ними на сцені біля кінотеатру Шевченка виступлять різдвяні персонажі.

«Всі знають, що у святкові дні все навколо оживає і дивні створіння з’являються повсюди. Будуть вони навіть на сцені Різдвяного ярмарку. Ми не будемо розкривати всі таємниці, але обіцяємо мегапозитивну казку на сцені, - говорить головна режисера події Юлія Мусієнко. - Хмельничани побачать зовсім нове свято Миколая. Вечір в нас буде дуже веселим і проходитиме на позитивних нотах».

Після театралізованого дійства запланований виступ «Пациків з Франека». Музика цього гурту поєднує сучасне звучання та народні мелодії, самі ж музиканти називають свій стиль «культурно-комедійний хіп хап».

Раніше планувалося, що завершуватимуть вечір святого Миколая лазерним шоу, але цю частину заходу відмінили.

Додамо, сьогодні у Хмельницькому в ляльковому театрі розпочала працювати резиденція святого Миколая. Вона стала продовженням Різдвяного ярмарку і діятиме до 9 січня. Крім безпосередньо зустрічі зі святим Миколаєм, на дітлахів очікують ігри та лялькові вистави. Початок кожного заходу щодня о 10:00, 12:00, 15:00, 17:00. Відвідування резиденції святого Миколая буде платним. Квиток коштує 100 гривень.

Читайте також: Різдвяний ярмарок у Хмельницькому - програма зимових святкувань.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую