ye-logo.v1.2

Резиденція святого Миколая у Хмельницькому: казкові герої, ігротека та вистави

Культура 5399
Зустрічатимуть дітей казкові герої
Зустрічатимуть дітей казкові герої. Фото: автора

Гостина працюватиме цьогоріч у новому форматі та на новій локації.

Резиденція святого Миколая в Хмельницькому вперше діятиме в ляльковому театрі. Вона стане продовженням Різдвяного ярмарку, який розташований на вулиці Проскурівській. Вже завтра, 16 грудня, гостина розпочне свою роботу і діятиме до 9 січня. Крім безпосередньо зустрічі зі святим Миколаєм, на дітлахів очікують ігри та лялькові вистави.

Як розповіла директорка театру ляльок Ірина Трунова, гостина працюватиме щоденно, а маленьких відвідувачів прийматимуть по чотири рази на день.

«Вперше святий Миколай завітав в обласний академічний театр ляльок і створив тут свою резиденцію. Ми ж всі йому допомагали. Дітей зустрічатимуть казкові герої. Відвідувачів будуть ділити навпіл. Частину забиратиме янгол з ліхтариком, який через тунель проводитиме дітей до святого Миколая. Святий Миколай запитає, як дитина себе поводила чи отримала подарунок, а може різочку. Другу частину забирають на другий поверх для ігротеки. Потім вони міняють локації. Після того уже всім разом святий Миколай дарує подарунок – лялькову виставу», - говорить Ірина Трунова.

Для створення відповідної святкової атмосфери залучили звукорежисерів, художників, освітлювачів, музикантів.

Триватиме святкове дійство близько двох годин. Лялькові вистави під час роботи резиденції чергуватимуться, але майже усі будуть новорічної тематики. Початок кожного заходу щодня о: 10:00, 12:00, 15:00, 17:00. Відвідування резиденції святого Миколая буде платним. Квиток коштує 100 гривень, придбати їх можна в касі театру чи на сайті. Деталі за телефоном: 097 838 73 92.

Читайте також: Різдвяний ярмарок у Хмельницькому - програма зимових святкувань

Дворик лялькового театру теж підготували до святкового прийому.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую