ye-logo.v1.2

Афіша Хмельницького на вихідні: тиха акція, Марш Героїв, Діалоги Майдану

Культура 2448
Куди піти у вихідні - читайте в нашій афіші
Куди піти у вихідні - читайте в нашій афіші. Фото: ілюстративне автора

Програма заходів на 18-20 лютого.

У ці вихідні хмельничани разом зі всією країною вшановуватимуть Героїв Небесної Сотні. Протягом наступних кількох днів у місті відбудуться різноманітні меморіальні заходи. У Хмельницькому пройде тиха акція "Ангели пам'яті", пройде Марш Героїв, прозвучать театралізовані Діалоги Майдану.

Також запланована низка інших подій. Для маленьких хмельничан у ляльковому театру покажуть кілька вистав, для дорослих - у театрі Старицького, пройдуть ігри чемпіонату України з баскетболу.

Детальніше про події, читайте в нашій афіші:

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (18 лютого)

Фото: з архіву

Тиха акція «Ангели пам’яті»

Щорічна всесвітня тиха акція вшанування Героїв Небесної сотні «Ангели пам‘яті», ініційована мистецькою агенцією «Територія А», відбувається восьмий рік поспіль. Хмельницький доєднується до цього пам’ятного заходу вчетверте. Хмельничанам пропонують прийти до пам’ятників Героям Небесної Сотні й «Ангел Скорботи» і в тиші розвісити білих паперових ангелів, як символ розстріляних мирних людей і нашої пам'яті про їх подвиг.

Коли: протягом дня
Де: пам’ятників Героям Небесної Сотні й «Ангел Скорботи»

Субота (19 лютого)

Фото: ілюстративне з архіву

Змагання з оздоровчого плавання до Дня Героїв Небесної Сотні

Традиційно Спортивно-культурний центр "Плоскирів" запрошує дітей віком 11-13 років взяти участь у змаганнях з оздоровчого плавання до Дня Героїв Небесної Сотні.

Коли:14:00
Де: басейн СКЦ «Плоскирів», Зарічанська, 11Ж
Вартість: 200 гривень

Показ фільму «Поводир, або Квіти мають очі»

До Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні відбудеться показ кінострічки «Поводир, або Квіти мають очі». Це український історичний драматичний фільм режисера і сценариста Олеся Саніна, в основу сюжету якого покладено мандри Радянською Україною американського хлопчика та українського сліпого музики напередодні та під час Голодомору.

Коли: 11:00
Де: кінотеатр Шевченка
Вартість: безкоштовно

Чемпіонат України з баскетболу

У Хмельницькому пройдуть змагання з баскетболу у вищій лізі серед чоловіків. Змагатимуться команди "Хмельницький і "Прометей-2-ДДТУ" зі Слобожанського Дніпропетровської області.

Коли: 17:00
Де: Новатор, Тернопільська 13/4
Вартість: 30 гривень

STAND UP. Роман Щур "По-людськи"

Села і міста, мадами і місьє, пацани і пацанесси! Дракон кунг-фу стендапу вже тут, і ти втрапив в його полум'я! Засновник вінницького стендап-клану, комік з вогнем любові в серці летить на крилах плацкарту до тебе.

Коли: 20:00
Де: Бар "Симпатія", Проскурівська, 70
Вартість: 120 гривень

Вистава "Нічні бабоньки"

Співати чи не співати? Це питання бентежить далеко не кожну людину. Але тільки не наших героїнь, для яких співати – значить ЖИТИ! Все йшло чудово! Ювілейний концерт, оплески, а потім бенкет, розмови, суперечки, тости, пафосні промови та гарний настрій! І раптом, як грім серед ясного неба, звістка про нову солістку, яка і молодша, і голосистіша за всіх, і теж хоче грітися в променях слави. А ще бажано, щоб промінь був посередині сцени, а бабусі можуть постояти і збоку, у напівтемряві. Молодому та амбітному керівнику ансамблю доведеться зробити непростий вибір: добре перевірене старе чи невідоме, але молоде нове? Поки він вирішує, у колективі починається бунт.

Коли: 19:00
Де: театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 220-550 гривень

Лялькова вистава "Гноми доброї Білосніжки"

Які б капості не чинила зла Принцеса – перемагає добре серце Білосніжки.

Коли: 12:00
Де: театр ляльок "Дивень", Проскурівська, 46

Неділя (20 лютого)

Фото: ілюстративне з архіву

Марш Героїв

У День Героїв Небесної Сотні хмельничани пройдуть центральними вулицями міста та покладуть квіти до пам’ятника, вшанувавши загиблих Героїв.

Коли: 14:45
Де: збір біля кінотеатру Шевченка

Діалоги Майдану

До Дня Героїв Небесної Сотні відбудеться театралізоване драматичне дійство «Діалоги Майдану». У виставі беруть участь: учасники подій Майдану та Революції Гідності, члени молодіжного театру-студії «Без меж», солісти оркестрів, артисти, музиканти, студенти вишів нашого міста та інші. Режисерка по роботі з учасниками Євромайдану та Революції Гідності – Наталія Паляниця. Автор ідеї та режисер-постановник – Володимир Павловський.

Коли: 18:00
Де: театр Старицького, Соборна,60
Вартість: безкоштовно

Лялькова вистава "Червона Шапочка"

Понесла Червона Шапочка бабусі пиріжків цілий кошик. Несла вона, несла, тай не донесла…

Коли: 12:00, 15:00
Де: театр ляльок "Дивень", Проскурівська, 46

Чемпіонат України з баскетболу

У Хмельницькому пройдуть змагання з баскетболу у вищій лізі серед чоловіків. Змагатимуться команди "Хмельницький і "Прометей-2-ДДТУ" зі Слобожанського Дніпропетровської області.

Коли: 12:00
Де: Новатор, Тернопільська 13/4
Вартість: 30 гривень

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую