ye-logo.v1.2

Дівчина з Городка розвернула крісло Ольги Полякової на «Голосі країни»

Культура 4933
Кілька років тому Вікторія вже приходила на Голос країни
Кілька років тому Вікторія вже приходила на Голос країни. Фото: скрін з відео

Вокалістка пройшла в наступний етап проєкту.

Вчора ввечері, 20 лютого, на каналі 1+1 вийшов новий випуск шоу «Голос країни». Цього разу позмагатися за місце у проєкті вирішила 23-річна Вікторія Літвінчук з Городка.

Дівчина не вперше виступила на цьому вокальному шоу. Десять років тому вона була учасницею прямих ефірів першого «Голосу. Діти», а в 2018 році приходила на дорослий «Голос». Щоправда, тоді її зазнала невдача. Тепер Вікторія спробувала свої сили знову.

«Це був дев’ятий сезон. Останній день прослуховувань і я майже остання виступала. Було нереально страшно. Але сьогоднішній день я чекала наче день народження, щоб він нарешті вже наступив. Хочеться круто заспівати, щоб саме мій тренер повернувся», - сказала перед виступом городоччанка.

Вікторія Літвінчук виконала пісню «It’s A Sin» гурту Pet Shop Boys і привернула увагу Ольги Полякової. Вокальна тренерка розвернула своє крісло до дівчини, чим дуже її порадувала.

«Я коли йшла, то розуміла, що мій тренер обов’язково мене почує першим», - додала артистка.

Вікторії 23 роки.

Тренери ж відзначили запал вокалісти, назвавши Вікторію «запальничкою», «петардою».

«Коли ви вийшли вкінці на приспіві наверх і затягнули одну ноту, мені здалося на хвилину, що вам підспівує Ольга. Що це не ви співаєте, а вона. Думав, якщо вона не повернеться, то я прийду до неї і поверну її крісло» - прокоментував виступ Вікорії Святослав Вакарчук.

Нагадаємо, також в цьому сезоні на сцені проєкту виступила поліцейська з Хмельницького Катерина Білоус та акторка з Хмельницького, зірка серіаліті «Київ вдень і вночі» Каріна Аввакумова.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую