ye-logo.v1.2

Акторка з Хмельницького заспівала на «Голосі країни»

Культура 9084
Дівчина прийшла на виступ разом зі своїм чоловіком та однорічним сином
Дівчина прийшла на виступ разом зі своїм чоловіком та однорічним сином. Фото: скрін з відео

Дівчина стала відома завдяки серіаліті «Київ вдень і вночі», в якому вона зіграла одну з головних ролей.

Вчора, 13 лютого, в новому випуску шоу «Голос країни», яке виходить на каналі 1+1, виступила вокалістка родом з Хмельницького Каріна Аввакумова.

Нині їй 26 років. У свої 15 вона поїхала підкорювати столицю. Жила в гуртожитку, паралельно з навчанням підробляла, співаючи в караоке та ресторанах. Також ходила на різні кастинги, поки не потрапила в українське серіаліті «Київ вдень і вночі», де стала однією з головних героїнь. Як зізналася дівчина, з того моменту її життя змінилося. Її стали всюди впізнавати, вона стала відомою. Тепер Каріна ще й молода мама, але не покидає мрію стати співачкою.

«В якийсь момент я зрозуміла, що стільки всього зробила: є сім’я, маленький син, є досвід акторства. Але маленька «Каріша», яка живе в середині, кричить: «Агов, ти до сих пір не реалізувала свою найдавнішу мрію стати співачкою», - розповіла перед виходом на сцену хмельничанка.

Перед суддями актриса заспівала пісню Світлани Лободи «Американо», але тренери не розвернули свої крісла.

«У вас така міць вокальна, її треба трішки навчитися гамувати. Видно, що перерва була, ви так хотіли себе показати, - пояснив Потап. - Я вам бажаю знайти баланс своїх сил. У вас все попереду».

Попри компліменти і слова підтримки суддів, Каріна Аввакумова все ж не стримала сліз на сцені, назвавши їх «сльозами щастя».

«Я погоджуюся зі словами тренерів, що я можу. Я дуже кайфую від цього, що стою тут. Але напевно не в цьому році», - сказала вона після виступу.

До теми: Як поліцейська з Хмельницького скористалася другим шансом на «Голосі країни»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую