ye-logo.v1.2

«Усім нескоренним братам і сестрам»: бандуристка Марина Круть заспівала про війну

Культура 3407
Хмельницька співачка та бандуристка Марина Круть записала проникливу пісню про війну
Хмельницька співачка та бандуристка Марина Круть записала проникливу пісню про війну. Фото: зі сторінки Марини Круть у фейсбуці

«Воля» - така назва нової пісні, яку презентувала хмельничанка.

Мамо, не плач.
Ти мене народила для волі.
І ціною власної крові
В полі соняшники проростуть…

Хмельницька співачка та бандуристка Марина Круть записала проникливу пісню про війну. «Присвячую усім нескоренним братам і сестрам» - так вона зазначила на своїй сторінці у фейсбуці, представивши офіційне аудіо на загал.

«Воля» - саме така назва нової пісні, присвячена усім нескоренним братам і сестрам з непереборною вірою у перемогу, - каже про неї авторка.

Слова до пісні Марина написала 20 брезня та виклала у соцмережах текст, а згодом анонсувала фрагмент з аудіо.

Наразі Марина Круть доєдналася до Українського Мистецького Фронту та виступає на благодійних онлайн-концертах задля підтримки Збройних Сил України та в бомбосховищах, підтримуючи своїм співом мирних українців.

А вчора, 8 квітня, у Львові, відбувся її благодійний сольний концерт, де в рамках проєкту «Український Мистецький Фронт» #дешансонізація Марина представила свій новий альбом. Всі гроші від концерту перерахують на потреби окремого полку спеціального призначення Азов.

Нагадаємо, раніше Марина Круть заспівала просто неба для хмельничан, щоб підняти містянам настрій та підбадьорити у непрості часи.

Читайте також: «Ой у лузі червона калина»: як хлопчик, який з родиною мешкає на Хмельниччині, підкорив серця українців

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую