ye-logo.v1.2

Марина Круть заспівала у Хмельницькому просто неба (ВІДЕО)

Культура 4888
Марина Круть дала концерт у центрі Хмельницького
Марина Круть дала концерт у центрі Хмельницького. Фото: сайту "Є"

Хмельницька співачка в такий спосіб вирішила підтримали як захисників України, так і тих, хто приїхав до міста з різних куточків країни.

Сьогодні, 20 березня, в Хмельницькому просто неба відбувся незвичний концерт. Бандуристка та співачка Марина Круть у центрі міста заспівала як власні пісні, так і давно відомі хіти інших виконавців. В такий спосіб хмельничанка проявила свою підтримку як тим, хто захищає Україну від російських окупантів, так і тих, хто вимушено переїхав до нашого міста з інших населених пунктів, де окупанти, по суті, позбавили людей житла.

«Ми творці з України, творці з Хмельниччини, рахуємо, що в цей час потрібно підтримувати бойовий дух через пісню, через музику, - сказала Марина Круть. Тому що мистецтво, як ніколи зараз необхідне та важливе… Аби піднімати дух, аби зцілювати серця, аби піднімати настрій і готовність боротися з загарбником».

Марина Круть заспівала не лише власні пісні. Так, до прикладу, вона виконала пісню Кузьми Скрябіна «Спи собі сам». Перед виконанням якою, вона сказала: «Я впевнена, що він (Кузьма Скрябін – прим.авт.) пишається нами. Він дивиться на нас з неба».

Заспівала й пісню Тараса Петриненка «Україно», яку назвала неофіційним гімном України.

Нагадаємо, Марина Круть з перших днів широкомасштабної війни активно допомагала і допомагає в Хмельницькому. Вона ходила на курси домедичної допомоги, плела сітки, розносила гарячі обіди, координує переселенців, а ще продовжує творити мистецтво.

Читайте також: Як хмельницькі знаменитості допомагають воювати з росією

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую