ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відкрили виставку кращих фотографій міста

Культура 2163
Фотовиставку можна переглянути за адресою Проскурівська, 56
Фотовиставку можна переглянути за адресою Проскурівська, 56. Фото: автора

Містянам презентували знімки, зроблені фотографами протягом останніх чотирьох років.

У Хмельницькому в музеї-студії фотомистецтва сьогодні, 22 вересня, відкрили виставку фотографій, присвячених Дню міста. З фонду музею відібрали пів сотні кращих робіт фотографів, на яких зображений Хмельницький та життя його мешканців – події міста, місцеві пейзажі, емоції хмельничан.

Як розповів директор музею-студії фотомистецтва Віталій Савін, усі світлини, які представили в експозиції, зроблені протягом останніх чотирьох років. Їх подавали автори на конкурс «Хмельницький крізь об’єктив».

«Для виставки відбирали те, що нам найбільше сподобалося. Тут майже всі роботи, які отримували нагороди. Тому можна сказати, що це найкращі роботи конкурсу за останні чотири роки», - зазначає він.

На виставці показали 50 фотографій міста.

Цьогоріч традиційний фотоконкурс, який організовують щороку до Дня міста, не проводили. Натомість після перемоги України його планують відновити у новому форматі.

«Хмельницький крізь об’єктив» проводився протягом 17 років. За цей час він набував різних змін, але, можливо, ми його ще вдосконалимо і зробимо цікавішим для людей. Ми б хотіли розширити тематику, ввести нові номінації. Щоб була природа, архітектура, ч/б, колір. Зробити конкурс ширшим, аби була змога прийняти більшу кількість учасників і навіть розширити його географію», - додає Віталій Савін.

Фотовиставка «Я люблю своє місто, я люблю свій край» триватиме до 11 жовтня. Переглянути її можна за адресою Проскурівська, 56.

Більше фото з відкриття виставки, присвяченої Дню міста:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую