ye-logo.v1.2

Хмельницький гурт випустив пісню і кліп, присвячені українським захисницям

Культура 4696
Нова пісня присвячена "українським валькіріям"
Нова пісня присвячена "українським валькіріям". Фото: youtube.com

Гурт порівняв українських жінок з валькіріями.

Хмельницький метал-гурт Surface Tension випустив нову пісню “Марічка”, присвячену жінкам, які зараз захищають українську землю.

За два дні пісня вже набрала понад 10 тисяч переглядів у ютубі.

У відео на пісню використані фото українських жінок, які боронять рідну землю зі зброєю в руках.

“Пісня про наших валькірій, наших стрілкиць, наше все. Дякуємо всім дівчатам, хто прислав свої фото та відео”, - йдеться в описі під піснею.

Вокальну партію в пісні виконала співачка Вікторія Гунченко. “Сайт “Є” писав, що у 2017 році Вікторія Гунченко була переможницею конкурсу української патріотичної пісні та музики «Червона калина» в номінації «Народна пісня в сучасній обробці».

Що стосується гурту Surface Tension, то в березні він випустив пісню-послання до російських окупантів "Ми вас всіх уб'єм!" за подіями масштабного вторгнення росії в Україну, яке супроводжувалося масовою загибеллю загарбників унаслідок спротиву українських військових і мирних жителів.

У кліпі на пісню виконавці зібрали з документальних записів повномасштабної війни рф проти свободи та незалежності України. На відео можна побачити палаючі танки загарбників, знищення окупантів й злочини, які чинить агресор на території України.

Як в пісні "Ми вас всіх уб'єм!" так і в пісні “Марічка” є використання ненормативної лексики.

Нагадаємо, що наприкінці липня Вікторія Гунченко презентувала нову пісню “Не відпускай”. Це перша пісня, яку вона випустила під творчим псевдонимом TORIЯ.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую