ye-logo.v1.2

Саундтрек Марини Круть переміг в номінації «краща пісня» від кінопремії «Золота дзиґа»

Культура 1838
Саундтрек побачив світ у вересні 2022 року
Саундтрек побачив світ у вересні 2022 року. Фото: пресслужба видання "Сьогодні"

За словами співачки, саундтрек був написаний на одному диханні.

На офіційних сторінках Української кіноакадемії і Національної кінопремії «Золота Дзиґа» поступово оголошують переможців шостого щорічного конкурсу. У номінації «краща пісня» перемогла композиція хмельницької співачки, бандуристи та композиторки Марини Круть під назвою «То таке життя» з фільму «Я працюю на цвинтарі». Про це повідомили організатори премії у фейсбуці.

Саундтрек побачив світ у вересні 2022 року. Він увійшов в альбом виконавиці «Літепло». Слова пісні «То таке життя» написали Марина Круть та Герда Соняш, а музику – Марина Круть та Михайло Клименко.

За словами співачки, саундтрек був написаний на одному диханні.

«Я написала цю пісню одразу, із першої спроби, за 15 хвилин. Прямо під час перегляду першого драфту фільму. Дуже багато що відгукується у фільмі про сьогоденні реалії українця, який переживає різний спектр емоцій щодня. Від народження до смерті близького. Про сльози щастя за визволених героїв і до сліз горя матерів, чиї сини не повернуться додому. Журба і щастя ходять за руку в Україні», - зізнається Марина Круть.

Варто зазначити, що «Я працюю на цвинтарі» - українсько-польський фільм, знятий у 2021 році режисером Олексієм Тараненком. Сюжет базується на історії колишнього архітектора, який вирішив змінити сферу діяльності: почав виготовляти пам'ятники на замовлення та працювати на цвинтарі. Кожного дня до нього приходять нові люди для замовлення пам'ятників близьким. Життєві ситуації, іноді — сумні, іноді — комічні. Але і в житті головного героя є таємниця, яка не дає йому стати щасливою людиною.

Фільм вийшов в прокат 15 вересня 2022 року.

Читайте також: «Рисунки, що стали емалями»: у Хмельницькому відкриють родинну виставку Юркових

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую