ye-logo.v1.2

Співачка з Хмельниччини Міла Нітіч презентувала пісню і вперше стала її авторкою

Культура 4133
Співачка презентувала нову пісню
Співачка презентувала нову пісню. Фото: prozorro.sale

За словами артистки, це новий етап її творчості.

Українська співачка Міла Нітіч (справжнє ім'я – Людмила Нитичук), яка родом з Хмельницької області, презентувала нову пісню “Вибач, так вийшло”. Кліп на пісню опублікований на Youtube-каналі співачки.

Як йдеться в описі до відео, Міла Нітіч вперше стала співавтором пісні. Допомогла написати співачці пісню авторка Ребека Мікхаелі.

За словами артистки, це новий етап її творчості. 

«Я вперше написала пісню. Тому саме ця пісня для мене особлива. Я до неї ставлюся, як до чогось дуже дорогоцінного. Вона про мене, про мої справжні почуття. І співаю я її по-іншому, ніж пісні до цього», - зазначила співачка.

Нагадаємо, що Міла Нітіч народилась у Старий Синяві Хмельницької області. У 2008 році Міла Нітіч заспівала у Києві на проєкті «Караоке на Майдані».

Також вона стала учасницею десятого сезону телепроєкту «Шанс» і вийшла у фінал. У 2011 році співачка стала фіналісткою національного відбору конкурсу Євробачення, а також взяла участь у шоу “Голос-країни”. В 2019 році Міла Нітіч знову брала участь у відборі до Євробачення, а в 2021 році вдруге прийшла на шоу “Голос країни”.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую