ye-logo.v1.2

Телефонна будка замість гарбуза: у Хмельницькому для дітей покажуть новорічну виставу про Попелюшку (ФОТО)

Культура 1192
Замість традиційної казки про Попелюшку глядачі побачать мюзікл на британський лад
Замість традиційної казки про Попелюшку глядачі побачать мюзікл на британський лад. Фото: автора

Цьогоріч події «зимової» історії про любов відбуватимуться у казковому королівстві «Велика Британія».

Артисти Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру імені Михайла Старицького до Різдвяно-новорічних свят підготували виставу «Попелюшка. Magical love story». Замість традиційної казки за твором Шарля Перо глядачі побачать цікавий мюзикл на британський лад. Прем'єра новорічної вистави відбудеться вже завтра, 6 грудня, у День Святого Миколая.

За словами головного режисера обласного театру Дмитра Гусакова, історію про Попелюшку тут на сцені ставлять вдруге, але цьогорічна вистава відрізняється – події «зимової» історії про любов відбуваються у казковому королівстві «Велика Британія». Цікаво, що замість карети Попелюшка їде на бал у великій червоній телефонній будці. І ще кілька разів на сцені з'являтиметься і класичний англійський автобус.

Прем'єра казки на сцені Хмельницького облмуздрамтеатру відбудеться вже завтра, 6 грудня о 18:00. До речі, ще є можливість придбати квитки – вони є у наявності. Їх вартість - від 100 до 200 гривень. Другий показ вистави «Попелюшка. Magical love story» запланований на 19 грудня.

Як дійство відбувається на сцені - дивіться на фото:

Читайте також: У Хмельницькому запрацювали ялинкові ярмарки

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую