ye-logo.v1.2

Співак з Хмельниччини разом зі скрипалем-військовим представив різдвяну пісню про українських захисників

Культура 4478
У кліпі Дмитра Прокопова грає на скрипці Мойсей Бондаренко
У кліпі Дмитра Прокопова грає на скрипці Мойсей Бондаренко. Фото: Youtube

Пісня-присвята отримала назву «Різдвяна ніч».

Співак родом з Хмельницької області Dima Prokopov разом з скрипалем-військовим Мойсеєм Бондаренком представили пісню “Різдвяна ніч”. Відео на пісню співак опублікував на своєму Youtube-каналі.

“Різдвяна ніч” – не проста різдвяна композиція. Ця пісня присвячена всім військовослужбовцям, які віддали своє життя, захищаючи Україну. Вона про шану та вдячність тим, хто вирішив стати на захист Батьківщини та більше не повернеться за різдвяний стіл до своєї родини”, - йдеться в описі до відео.

Дмитро Прокопов зазначає, що не зважаючи на святкову назву це пісня присвячена захисникам, які зараз дають відсіч окупантам.

“У цій пісні все зібрано в кулак. Там є і воля, і сила, і міць, і шана всім, хто боронить державу”, – каже Dima Prokopov.

В описі до пісні зазначається, що справжньої унікальності їй додає скрипка у виконанні відомого українського військовослужбовця Moisei (Мойсея Бондаренка), який став одним з символів музики фронту. Наприкінці 2022 року Moisei взяв участь у Національному відборі на "Євробачення-2023".

“Ми завжди пам'ятатимемо тих, хто загинув за Україну. Хай ця пісня стане нагадуванням ціни миру та свободи”, – зазначив музикант.

Додамо, що Дмитро Прокопов - з Кам'янця-Подільського, переможець програми «Караоке на Майдані», який став кращим народним співаком 2017 року.

Як раніше писав сайт “Є” ye.ua" , минулого року співак зробив кавер-версію пісні Назарія Яремчука “Гай, зелений гай”.

Кліп на пісню “Ти щаслива будеш” зібрав вже 21 мільйонів переглядів і входить до топ-найкращих кліпів в Україні за останній рік.

У березні Дмитро Прокопов випустив кліп на пісню “З тобою спокійно” разом зі співачкою Поліною Дашковою. Цей кліп переглянули три мільйони разів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую