ye-logo.v1.2

Краєзнавець Неллі Мальована написала книгу у головоломках

Культура 3136
Фото: Пресслужба ХОССЦ

Яскраве ілюстроване видання, яке неодмінно потрібно читати з олівцем, завідувач відділу природи обласного краєзнавчого музею, автор дитячої сторінки «Проскурівського Телеграфу» подарувала рідному місту

Авторка презентувала книгу, на яку вже кинули оком дітлахи, батьки і вчителі. «Проскурів - Хмельницький: минуле та сучасне у головоломках» – це історія та цікаві факти з життя міста, подані у вигляді кросвордів, ребусів і загадок.
За словами Неллі Мальованої, моменту, коли вона прокинулася одного ранку і зрозуміла – писатиму книгу, не було. «Шість років я співпрацюю з журналом «Проскурівський телеграф», у якому веду дитячу сторінку, – розповідає автор. – Вигадую і розробляю все сама. Коли ми опинилися напередодні ювілейного для Хмельницького 580 року, я подумала, що непогано було б зібрати усі ці сторінки й видати таку книгу. Звернулася у мерію. Принесла деякі свої чернетки, половину показувала «на пальцях»... Але «Хмельницький у головоломках» це не лише моя робота. Консультував і надавав архівні матеріали краєзнавець Сергій Єсюнін. Як кажуть, за кадром залишилися дизайнер Віталій Захарчишен, коректор Валентина Кулініч, а також мої колеги, які дуже часто підказували потрібні слова…».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую