ye-logo.v1.2

У новому аранжуванні зазвучать відомі колядки та щедрівки на благодійному концерті у хмельницькій філармонії

Культура 838
Хмельницький академічний муніципальний естрадно-духовий оркестр для слухачів приготував оновлену програму, до якої увійшли близько двох десятків творів
Хмельницький академічний муніципальний естрадно-духовий оркестр для слухачів приготував оновлену програму, до якої увійшли близько двох десятків творів. Фото: скрін з відео

Усі зібрані кошти підуть на підтримку ЗСУ.

Сьогодні, 18 січня, в Хмельницькій обласній філармонії відбудеться благодійний різдвяний концерт «Winter Wonderland». Як повідомляє МТРК «Місто», хмельницький академічний муніципальний естрадно-духовий оркестр для слухачів приготував оновлену програму, до якої увійшли близько двох десятків творів. Серед них з'явилися чотири нові композиції, зокрема в новому аранжуванні зазвучить і знаний у всьому світі «Щедрик» Миколи Леонтовича.

«В новому аранжуванні також зазвучить «Нова радість стала». Ще додали польську колядку, але перекладену українською «Gore Gwiazda», також прозвучить на концерті жартівлива колядка «Маланка та Василь» з репертуару Олександра Кварти, який працював з нами на концерті рік тому», - зазначає про оновлену програму художній керівник та головний диригент оркестру Тарас Безнюк.

Перший благодійний концерт оркестру відбувся ще 14 грудня минулого року, проте тоді через повітряну тривогу глядачі чекали його початку в укритті. Наразі ж насолодитися музикою слухачам пропонують знову.

До слова, благодійні концерти артисти і солісти оркестру влаштовують ще з 2014 року. Проте останні два роки з весни до пізньої осені ці концерти проходять на підтримку Збройних сил України.

«Вхід в нас вільний, але хто має бажання, то гривня, дві, п'ятдесят може задонатити. Адже негативу і так вистачає, а ту годину-півтори можна відпочити і відволіктись», - розповідає диригент та аранжувальник Хмельницького академічного муніципального естрадно-духового оркестру Віталій Дячук.

Концерт відбудеться 18 січня о 18:00 в обласній філармонії.

Традиційно усі зібрані кошти підуть на допомогу ЗСУ.

Наталія ЯРЕМКІВ

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую