ye-logo.v1.2

Поціновувачів літератури запрошують до Києва на фестиваль «Книжкова країна»

Культура 461
Гості фестивалю зможуть відвідати великий книжковий ярмарок, поспілкуватись із письменниками, взяти участь у майстеркласах
Гості фестивалю зможуть відвідати великий книжковий ярмарок, поспілкуватись із письменниками, взяти участь у майстеркласах. Фото: ілюстративне vechirniy.kyiv.ua

Відбуватиметься фестиваль з 25 до 28 квітня в Національному експоцентрі України (ВДНГ).

Уже найближчими днями в Києві відбудеться літературний фестиваль – «Книжкова країна», на який запрошують усіх бажаючих. Участь у ньому візьмуть близько 100 українських видавництв. Відбуватиметься фестиваль з 25 до 28 квітня в Національному експоцентрі України (ВДНГ).

Як повідомляють на сайті фестивалю, подію організовує ВДНГ разом з Українською асоціацією видавців та книгорозповсюджувачів. На фестивалі очікують представників найбільших українських видавництв, письменників, літературних критиків, блогерів, медійних зірок і затятих читачів.

Гості фестивалю зможуть відвідати великий книжковий ярмарок, поспілкуватись із письменниками, взяти участь у майстеркласах, послухати дискусії експертів і лідерів думок, побачити улюблених зірок, цікаво й корисно провести час в освітній та ігровій зонах.

Зокрема, книжковий ярмарок працюватиме у першому павільйоні й на головній площі ВДНГ. Тут можна буде ознайомитись з виданнями близько 100 українських видавництв: «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», «Видавництво Старого Лева», «КСД», «Наш Формат», «Віват», «Ранок» та інших.

Також на фестивалі діятиме освітній простір - майданчик з освітньою літературою для тих, хто шукає сучасні підручники й посібники, шкільне приладдя, матеріали для творчості й аксесуари для книголюбів. Також у цій зоні проходитимуть майстер-класи та тренінги для дітей, батьків і вчителів.

На фестивалі також діятиме благодійний стенд, де можна буде передати книжки в Міжнародний центр підтримки жінок і дітей «Місто добра» та Національну дитячу спеціалізовану лікарню «Охматдит».

Детальніше з програмою фестивалю, спікерами та учасниками ярмарку, можна ознайомитися на офіційному сайті заходу.

Читайте також: Світлини двох пам'яток з Хмельниччини увійшли до десятки кращих від «Вікі любить пам'ятки»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую