ye-logo.v1.2

Аншлаг і молдавські вчені на першому півфіналі КВН

Культура 2945
Фото: Євгеній ДОРОФЄЄВ

4 листопада у приміщенні обласної філармонії відбувся перший півфінал Подільської ліги КВН. Вперше за кілька років проведення змагань зал і балкони філармонії були переповнені глядачами.

За вихід до фіналу змагалися шість команд різних областей України. Паралельно із двома хмельницькими командами «Кофе в постель» та «Отдыхаем вместе» боролися команди «Кам’янецький формат» із Кам’янця-Подільського, «Дай 5» із Житомира, «С приветом» із Харкова та чернівецька «ТурбоМода». Знову, як і минулого року повеселили публіку усі команди-учасниці висипаючи неначе з рогу достатку жарти, пародії та веселу імпровізацію. КаВееНщики розповіли, чому з сучасними дітьми не можна ні «траву» покосити, ні гриби назбирати, навчили глядачів, як із протигазу зробити кальян а також, повідомили, що у народі популярним стає нове прокляття: «Козловський тобі на дзвінок!». Глядачі бурхливо відреагували на жарт місцевої команди стосовно того, що у Хмельницькому заборонили продавати спиртні напої після 22.00, а нещодавно, ще й воду відключили, тепер у місті – «ні випити, ні запити». Щоб хоч трохи відволікти людей від комунальних проблем жартівники запропонували встановити на майдані ще одну композицію «Діма, Саша і Сірожа» – щоб «три «дєвкі» не сумували». Згодом, від проблем місцевих перейшли до глобальних і повідомили, що Молдавію включили до Європейського союзу, посміялися і… знову виключили. Тим часом молдавські вчені доказали, що якщо у пісочний годинник додати трохи води та цементу, то час можна зупинити. Та поки винаходу, щоб зупинити час не сконструювали, він збігає надто швидко і перший півфінал закінчився масовою роздачею призів від спонсорів. До фіналу Подільської ліги КВН пройшли дві команди: «Отдыхаем вместе» та «ТурбоМода». 15 грудня вони боротимуться за перемогу у фіналі.
«Шпротуймося!», – скомандував постійний ведучий Хмельницького КВН Сергій Войтович, відомий серед КаВееНщиків як «Шпрот» і запросив команди та глядачів на другий півфінал, який відбудеться 24 листопада у приміщенні обласної філармонії.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую