ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відбувся дитячий конкурс краси

Культура 4254
Фото: Євгенія Дорофєєва

Лікували малечу, пекли солодощі, заплітали мамам кіски...

Ледве стих стукіт високих підборів у готельно-ресторанному комплексі «Адамант», де один із хмельницьких бізнесменів влаштував собі парад красунь для душі, як дівчата взялися активно набивати набійки на «Міс Хмельницький-2011», який щорічно влаштовує Хмельницьке міське управління у справах молоді і спорту й на конкурс за звання найкрасивішої старшокласниці – «Міс Shool-2011». І нехай тепер хтось спробує заперечити, що найкрасивіші дівчата живуть не у нашому місті!
Черговий конкурс краси, щоправда вже дитячий, який у народі називають «Гречанська красуня», відбувся у спортивно-культурному центрі «Плоскирів», що у мікрорайоні Гречани. Прогадали лише із назвою. Ну, хто, скажіть, «Міс золота осінь-2011» обирає у грудні?! Але на відміну від дорослих претенденток на діадему, дівчатка (найстаршій із конкурсанток – 10, наймолодшій – 6 років) не підсипали битого скла у черевики суперниць і не підпилювали підбори, не ставили підніжок і не пускали кокетливих бісиків в очі суддів сильної статі (у складі журі були лише жінки)... Натомість, маленькі школярки від душі засипали компліментами сукні одна одної і, ділячись кексами, гуртом наминали їх за обидві щоки, навіть, коли стрілки годинника перетнули позначку 18.00.
«Шість гречанських і одна – з центру», – саме стільки діток за словами організаторів дитячого конкурсу, виявили бажання взяти у ньому участь. Тому обійшовшись без попереднього кастингу, влаштували малечі випробування вже перед публікою!
Програма змагального вечора складалася з шести виходів: «Представлення до королівського двору», «Моя професія», «До королівського столу», «Зачіска», «Ось, яка я талановита» і «Осінній бал» із нагородженням переможниць. Аби здобути жадану перемогу дівчатка проявили максимум кмітливості й артистичності. Так, Олександра Цапура давала уроки танців, Анна Дячина і Тетяна Мазур лікували малечу, а Анастасія Шарамко привселюдно місила тісто для печива...
Спасибі спонсорам, арт-директорам і головним уболівальницям – мамам, протягом усього вечора дівчатка міняли вбрання, як рукавички. У той час, як татусі всього лишень тремтячими руками знімали хід свята на камеру, неньки за кулісами працювали так, ніби самі мають дефілювати імпровізованим подіумом. Допомагаючи своїм чадам одягнутися і взутися, начісуючи їм волосся для потрібного об’єму, заплітаючи кіски і зав’язуючи хвостики, ще й вигукували крізь прочинені двері дитячої гримерки забуті малими слова... І чим більше запиналася і плуталася котрась із дівчаток, тим гучнішими були оплески глядачів!
Для того, аби не перетворювати дитяче свято на дитячі сльози, організатори нагородили всілякими титулами усіх учасниць. А ось діадема й почесне звання «Міс золота осінь» дістався дев’ятирічній Анастасії Мартинюк, яка окрім грації й щирої посмішки, підкупила усіх присутніх грою на скрипці, декламуванням віршів, власноруч приготованими трубочками з вишнями та запальними танцями зі старшим братом.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую