ye-logo.v1.2

"1+1" знімає своє шоу на Хмельниччині

Культура 3828
 Олена Шоптенко будує стосунки з Дмитром Дікусаром у шоу 1+1р
Олена Шоптенко будує стосунки з Дмитром Дікусаром у шоу 1+1р

8 червня у Кам'янець-Подільський приїхала знімальна група "1+1"

У Кам’янці-Подільському відбулася зйомка передачі «І прийде кохання», яка виходить на каналі «1+1». 8 червня на відео записували побачення за участю відомих хореографів Олени Шоптенко та Дмитра Дікусара. Зірки зупинилися у готелі «7 Днів» - пише портал novini.net.ua. 

Олена Шоптенко, 24 роки, танцівниця, чемпіонка світу з бальних танців серед молоді до 21 року: 
- Моє особисте життя довгий час було публічним і це навчило мене говорити виключно про роботу ... "І прийде кохання" дає мені можливість розібратися, подумати, проаналізувати, зрозуміти себе і оточуючих чоловіків...

Завдяки проекту "І прийде кохання", Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар стали один для одного кимось більш значущим, ніж просто партнери по танцям. Здається, Дікусар давно цього чекав. А ось Олені зробити крок назустріч заважали її власні принципи. Про що вона чесно зізналася Дімі під час їх романтичної вечері в Тбілісі, куди пара прилетіла працювати в грузинських "Танцях із зірками", повідомляє TCH.ua

“І прийде кохання” – це романтично-документальна передача, в якій п’ять відомих українських жінок спробують розібратися в найголовнішому в житті – у коханні. Шоу створюється за форматом Coming Soon Love голландської компанії Endemol. Продюсером проекту є Олена Колеснікова.
Хореограф Олена Шоптенко, чемпіонка з плавання Яна Клочкова, ведуча ранкових новин на 1+1 Лідія Таран, співачка Євгенія Власова, бізнес-вумен Олена Дуніна – успішні, сильні, сформовані, але самотні особистості, прийшли в проект “І прийде кохання” не для того, щоб знайти собі нареченого. Впускаючи мільйони телеглядачів у своє особисте життя, вони не прийшли шукати нареченого, а показати на власному досвіді українкам основи стосунків між чоловіками та жінками. Разом з цим вони розберуться зі своїм минулим, щоб знайти шлях до нового кохання.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую