ye-logo.v1.2

В Ізяславській центральній районній бібліотеці з'явився Інтернет

Культура 2545

Всі послуги для користувачів бібліотекою надаватимуться безкоштовно.

Учора у приміщенні Ізяславської центральної районної бібліотеки відкрили пункт публічного доступу до ресурсу глобальної мережі Інтернет. Про це повідомили у Ізяславській районній державній адміністрації.
Ця подія стала реальною завдяки реалізації в Україні програми «Бібліоміст». Це партнерська робота Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX), Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства культури України та Української бібліотечної асоціації, на підтримку якої Фундація Білла та Мелінди Гейтс виділили відповідний грант.
Саме завдяки цьому проекту в 4 бібліотечних закладах Ізяславського району: центральній районній бібліотеці, Радошівській, Клубівській, Плужненській сільських бібліотеках - з’явилися 15 сучасних комплектів комп’ютерної техніки, ліцензійного програмного забезпечення на суму майже 150 тис. грн.
Зазначені бібліотеки Ізяславського району приєдналися до понад тисячі сучасних бібліотек України, які вже надають послуги і реалізовують проекти розвитку місцевих громад на основі інформаційних технологій.
Все це дасть змогу значно покращити якість послуг, які надають бібліотеки, розширити їх перелік, вивести роботу бібліотечних закладів на новий рівень.
Учасники заходу урочисто перерізали стрічку, поспілкувались з Хмельницькою обласною бібліотекою по програмі «Скайп», ознайомились з ресурсами мережі Інтернет тощо.
Хочеться окремо зазначити, що всі послуги для користувачів бібліотечними закладами надаються безкоштовно. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую