ye-logo.v1.2

Землю не продаватимуть

2357
До 2016 року землю точно не продаватимуть.
До 2016 року землю точно не продаватимуть.. Фото: www.segodnya.ua

На засіданні у вівторок Верховна Рада України продовжила мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення до 1 січня 2016 року. Про це, зокрема, йдеться на сайті парламенту.

За закон про внесення змін до Земельного кодексу України щодо встановлення заборони на продаж земель сільськогосподарського призначення проголосували 269 депутатів із 348 присутніх у залі.

Що цікаво, що зранку того ж дня депутати не змогли ухвалити цей закон.
На своїй сторінці у Facebook політик Анатолій Гриценко того ж дня дав своє пояснення такій ситуації: "Регіонали сьогодні досить несподівано самі (!) проголосували за мораторій на продаж земель до 1 січня 2016 року. Тим самим виконали один із пунктів передвиборної програми опозиції:)
Що там насправді відбулося, ще точно не знаю. Відомо, що після невдалого для ПР ранішнього засідання (не пройшов ринок земель, відхилено проект русифікації дитсадків, не включено до порядку денного 15% податок на продаж валюти, так само трансплантація отримала мінус) відбулася якась нарада у Януковича - і після того сама фракція ПР проголосувала за мораторій...

Чи то Янукович включив задню передачу, чи на Банковій придумали якийсь обхідний маневр - скоро дізнаємося".  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую