ye-logo.v1.2

Перед сесією облради «тітушки» провокуватимуть страйкарів

Євромайдан 3558
uainfo.org
Фото: uainfo.org

Мітингуючі запевняють - вони виключно за мирний протест.

«Від співробітників Хмельницької облдержадміністрації нам достовірно відомо, що у підвалі сидять близько 200 спортсменів і ми не знаємо, що вони робитимуть у день сесії обласної ради у четвер. Прості працівники облдержадміністрації бояться завтрашнього дня. Ми ж брати штурмом облдержадміністрацію не будемо. Якщо якийсь штурм і буде, то не наших рук діло. Це провокація», - каже речник Штабу національного спротиву Олексій Голеншин.

Страйкарі наявність «тітушок» пояснюють тим, що влада хоче спровокувати мітингувальників, аби мати підстави для підтримання введення надзвичайного стану в Україні.

«Я не виключаю, що у цій будівлі є ті, хто бажають, аби ми увійшли в облдержадміністрацію, тоді вони піднімають «тітушок» в хол і почнеться сутичка. Це буде підставою для голосування за введення надзвичайного стану, що нібито ситуація вийшла з-під контролю. Але це неправда, ситуація контрольована, люди мирно налаштовані і з нашої сторони ніякого штурму не буде. І якщо завтра будуть будь-які надзвичайні події, то хай люди знають — ми до них ніякого відношення немаємо. Це провокації Ядухи», - запевняє Олексій Голеншин.

У Штабі національного спротиву кажуть, що у влади є ще один сценарій розвитку завтрашніх подій.

«Тітушки» можуть розійтися серед страйкарів та «підірвати» людей , аби ті штурмували будівлю. Оргкомітет, спікери, активісти, громадські лідери, усі проінформовані, тому туди ніхто не піде. Ті ж, хто підуть — провокатори. Адже ми знаємо, що група «тітушок» уже є і вона сидить у підвалі облдержадміністрації. Зі слів працівників установи у підвалі є люди і їх близько 200», - говорить речник Штабу національного спротиву.

Коментарі:

Віктор 06.12.2013 02:57

Відео про коридори влади.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую