ye-logo.v1.2

Новий рік. Ми розважались, як могли!

Євромайдан 3734

Перший день Нового року. Одні відсипаються після бурхливої ночі, інші вже активно «обривають» телефонні лінії, вітаючи друзів-рідних-знайомих із роком, що вже прийшов.

Але факт залишається фактом: новорічна ніч – це вже історія. Якою вона була? Для всіх різною, але для кожного по-своєму особливою.
Ти де святкуєш Новий рік?
- На Майдані...
- В ресторані-вдома-за кордоном...
- В інтернеті...
- ... свій варіант.
Таке враження складається, коли читаєш новини у соціальних мережах чи запитуєш друзів під час телефонної розмови.
І справді, значна частина українців, і хмельничан в тому числі, зустріли Новий 2014 рік на Євромайдані у столиці. Лідери Євромайдану подарували усім присутнім Різдв’яний вертеп, а активісти тим часом пригощали усіх традиційним новорічним олів’є.

<

>

 

 Учасників новорічного Євромайдану та усіх, хто спостерігав за дійством у прямому ефірі, привітали лідери опозиції.
Замість традиційного вже привітання президента, більшість дивилися «Звернення українців до Президента», яке записали активісти Євромайдану.

<

>

Тисячі українців та гостей після того, як стрілки годинника ознаменували перші секунди Нового року, на майдані Незалежності в Києві заспівали національний гімн. За даними ТВІ, його виконання фіксували представники Книги рекордів Гіннеса за допомогою міні-вертольотів. За умови, якщо українців виявиться більше, ніж 125 тисячі осіб, країна може перевершити індійський рекорд виконання національного гімну. За попередніми оцінками, українців на Майдані було понад 100 тисяч.

<

>

Ті, хто не зміг потрапити в новорічну ніч на Майдан, брали участь у всеукраїнській акції «45 мільйонів дуль». Так українці висловили своє ставлення до Президента.  

 

Фото із соціальної мережі Фейсбук.

Хмельничани, які не поїхали до столиці, прийшли до головної ялинки у Хмельницькому, де о другій ночі усіх привітав міський голова Сергій Мельник. До речі, ще вдень, 31 грудня, представники опозиції повідомляли, що у новорічну ніч на Хмельницькому Євромайдані планується флеш-моб. Хмельничани, ніби то, відразу після привітання мера, мали розгорнути величезний прапор України і всі разом урочисто виконати гімн. Але... чи то плани змінилися, чи просто організатори проспали... але новорічного гімну у Хмельницькому не почули. На жаль.

Фото Лесі Стебло.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую