ye-logo.v1.2

В неділю, 12 січня, на Майдан!

Євромайдан 2825

Там оголосять список тих, хто увійшов до ради ГО «Майдану» і обговорять всеукраїнський страйк.

Традиційно в неділю, о 12 годині, на Майдані незалежності відбудеться Народне віче. За попередніми даними під час віче представники опозиції оголосять списки людей, які увійшли до президії ради Громадської організації «Майдан» та до самої ради.
«Сподіваємося, що до неділі в Києві затвердять списки, які ми подавали раніше, і ми зможемо оголосити людям, хто увійшов до ради «Майдану», – каже Олександр Симчишин. – У президії буде дев’ять осіб, до ради ж увійдуть близько 40».
Списки тих, хто чекає «добро» з Києва, відрізняють від, які представники опозиції озвучили раніше.  
«Ми змінили списки, які невідомо звідки взялися і в яких фігурували в основному представники КОДу (Комітет опору диктатурі – авт.), бо багато з тих людей ніяк не проявили себе під час Євромайданів, акцій протесту… Натомість, до «Майдану» увійдуть такі люди, як активіст Алім Міщук, який постійно підтримує Майдани, Володимир Богачук, який організовував і надавав значну допомогу у перевезенні активістів на Майдан, Олександр Супрунюк, який майже з першого дня, разом зі своїм сином, перебувають у Києві на Майдані», – каже Олександр Сергійович.
За його словами, списки змінили орієнтовно на 30 відсотків.
Також на недільному Народному віче обговорять ідею та план дій на всеукраїнський страйк, який ще до Нового року анонсували лідери опозиції на столичному Майдані.
Опозиція запланувала провести 24 січня попереджувальний страйк у разі, якщо влада не виконає вимог Майдану до 21 січня.
«Спочатку попереджувальний, а згодом, – поки нас не почують, – безстроковий», – запевнив у грудні Віталій Кличко.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую